Zonguldak temsilcileri Devrek Belediyespor, Ereğli Belediyespor ve Kilimli Belediyespor’un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 7’nci bölge, 1’inci grupta 12’nci haftaya girildi. Şampiyon takımın 3. Lige terfi play-off grubuna yükseleceği ligde, özellikle zirvede nefes kesen bir yarış yaşanıyor. Devrek Belediyespor ile Ereğli Belediyespor da bu yarışa ortak.

Haftaya bir maçı eksik 20 puanla ikinci sırada giren Devrek Belediyespor, 5 puan önündeki lider Silivrispor’la karşılaşacak. 5’te 5’lik galibiyet serisi yakalayan kırmızı-beyazlı takım, bu seriyi lider karşısında da sürdürmek istiyor. Devrek bu maçı kazanırsa, liderlik yolunda çok büyük avantaj kazanacak.

İlk 2’nin ardında sıralanan 20 puanlı Ereğli Belediyespor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Beykozspor 1908’i konuk edecek. Geçen hafta Kilimli deplasmanında 2 puan bırakan Eflatun-Beyazlı takımın galibiyetten başka çaresi yok.

8 puanla 6’ncı sırada yer alan Kilimli Belediyespor, 16 puanla 4’üncü sıradaki Çilimli Belediyespor karşısında 3 puan mücadelesi verecek. 3 maçtır galip gelemeyen sarı-siyahlı takım, sessizliğini bu maçla bozmak istiyor.

Öte taraftan, Bölgesel Hakem Atama Kurulu söz konusu maçlarda görev yapacak hakemleri açıkladı. 12’nci hafta programı ve hakemler şöyle:

20 ŞUBAT 2022 PAZAR

Saat 14.00 Maltepe Hasan Polat Stadı: Maltepespor-Bakırköyspor (İlkay Çelik, Figen Eleman, Mesude Kip, Gökhan Yılmaz)

Saat 14.00 Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Stadı: Ereğli Belediyespor-Beykozspor 1908 (Turan Çakıl, Ömer Sözcü, Ömer Faruk Uyar, Nihat Hartlı)

Saat 14.00 Çilimli İlçe Stadı: Çilimli Belediyespor-Kilimli Belediyespor (Seyfettin Alper Yılmaz, Hüseyin Can, Muhammed Kavgacı, Hakan Sarısoy)

Saat 14.00 Silivri Müjdat Gürsu Stadı: Silivrispor-Devrek Belediyespor (Emre Küçük, Fırat Can, Ardahan Işık, Muhammed Taha Onat)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi