Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2010 yılından bu yana yarı profesyonel lig olarak uygulanan Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 2021-2022 sezonu fikstürü çekildi. 81 ilden 260 takımın mücadele edeceği lig 30 Ekim Cumartesi günü başlayacak.

Zonguldak temsilcileri Ereğli Belediyespor, Devrek Belediyespor ve Kilimli Belediyespor 7’nci bölge 1’inci grupta yer alıyor. Temsilcilerimizden Ereğli’yi Erhan Koç, Devrek’i Savaş Demiral, Kilimli’yi Faruk Bahadır çalıştırıyor. Bu 3 takımın yanı sıra grupta ayrıca Düzce’den Çilimli Belediyespor ile Beyköy Belediyespor, İstanbul’dan Silivrispor, Beykozspor, Maltepespor ve Bakırköyspor var.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çekilen kura sonucu ilk hafta Çilimli Belediyespor-Ereğli Belediyespor, Bakırköyspor-Beyköy Belediyespor, Kilimli Belediyespor-Maltepespor, Beykoz 1908 AŞ-Silivrispor eşleşmeleri yaşandı. Devrek Belediyespor açılış haftasını maç yapmadan BAY geçecek.

İkinci hafta maçlarında ise, Beyköy Belediyespor-Devrek Belediyespor, Ereğli Belediyespor-Kilimli Belediyespor, Silivrispor-Bakırköyspor, Maltepespor-Beykoz 1908 AŞ karşı karşıya gelecek. Çilimli Belediyespor BAY geçen takım olacak

3 gruba ayrılan 7’nci bölgede çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda grup birincisi olan 3 takım bölge birinciliğine yükselecek. 3 takımın katılımıyla tarafsız sahada tek devreli lig sisteminin uygulanacağı bölge birinciliği maçları sonunda birinci olan takım TFF 3. Lige terfi edecek.

İLK HAFTA MAÇLARI

Çilimli Belediyespor-Ereğli Belediyespor

Bakırköyspor-Beyköy Belediyespor

Kilimli Belediyespor-Maltepespor

Beykoz 1908 AŞ-Silivrispor

Devrek Belediyespor (BAY)

İKİNCİ HAFTA

Beyköy Belediyespor-Devrek Belediyespor

Ereğli Belediyespor-Kilimli Belediyespor

Silivrispor-Bakırköyspor

Maltepespor-Beykoz 1908 AŞ

Çilimli Belediyespor (BAY)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi