Karşılıklı gollerle sonuçlandı

DERBİDE KAZANAN YOK

Bölgesel Amatör Lig 7’nci bölge, 1’inci grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ereğli Belediyespor ile alt sıralardan kurtulma hesapları yapan Kilimli Belediyespor arasında Kilimli’de oynanan Zonguldak derbisinde kazanan çıkmadı. 90 dakika, karşılıklı gollerle 2-2 berabere sonuçlandı. Hesapta olmayan beraberlik üzerine Ereğli puanını 20'ye çıkardı fakat büyük bir avantaj kaybetti. Peş peşe ikinci beraberliğini alan Kilimli Belediyespor ise 8 puanla 6’ncı sıraya yükseldi.

Devrek bildiğiniz gibi

SERİYE DEVAM

İlk yarının son 4 haftasında 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan Devrek Belediyespor, seriye kaldığı yerden devam etti. İkinci yarının ilk haftasını maç yapmadan BAY geçen kırmızı-beyazlı ekip, açılış maçında konuk ettiği Beyköy Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek üst üstte 5’inci maçını kazandı. Bu sezon ki 6’ncı galibiyetini alan Devrek ekibi, puanını 20’ye çıkararak bir maçı eksik zirve yarışındaki avantajını sürdürdü.

Lider Silivrispor 
puan farkını açtı

Gruptaki diğer maçlarda lider Silivrispor, deplasmanda Bakırköyspor’u 3-2 yenerek bu sezon ki 8’inci galibiyetini aldı. Puanını 25’e çıkaran İstanbul ekibi, 20’şar puanla sıralanan Ereğli ile Devrek’le aradaki farkı 5’e çıkardı. Günün bir diğer maçında Maltepe, Beykoz’u 1-0 yendi.

12. HAFTANIN MAÇLARI (20 Şubat Pazar)

Maltepespor-Bakırköyspor

Ereğli Belediyespor-Beykozspor 1908

Çilimli Belediyespor-Kilimli Belediyespor

Silivrispor-Devrek Belediyespor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi