Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleriyle Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti. 8 yıl aradan sonra yeniden başkanlık koltuğuna oturan Demir, kulübün geleceğine yönelik plan-programı Vali Tutulmaz’a aktardı.

Ziyarette kulübün mali yapısı da konu olarak geçti, Tutulmaz’dan bu yönde destek istendi.

Demir’in bir sonraki adresi Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel oldu. Yeni sezonda maçların Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olmasından dolayı karşılıklı fikir-alışverişinde bulunuldu. Ayrıca iç saha maçları esnasında uygulanacak prosedürlere ilişkin bilgiler alındı. Ziyarette, tesisleşmeye yönelik fikirler de ortaya atıldı. Özellikle antrenman sahası konusu üzerinde duran Başkan Salih Demir, konu hakkında yapılabilecek çalışmalara parmak bastı.

Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Zonguldak Kömürspor’un şehri temsil eden tek profesyonel kulüp olduğunu, geçmişte olduğu gibi yeni sezonda da her türlü şartta kulübe destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Olumlu geçen her iki ziyaret sonrası Başkan Demir, “Herşey Zonguldak Kömürspor’un başarısı için. Kulübün menfaatleri doğrultusunda Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ve Sayın Gençlik Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel’e ziyaret gerçekleştirdik. Başarılı olmak, bu takımı bir üst lige çıkarmak istiyorsak birlik-beraberliğe ihtiyacımız var. Bu iş sadece yönetim kurulu üyeleriyle olacak iş değil. Şehir olarak kulübün etrafından toplanmalıyız. Bunu başarabilirsek Zonguldak Kömürspor’u en kısa sürede hedeflediğimiz 1. Lige çıkarabiliriz. Sayın Valimiz ve Spor İl Müdürümüze desteklerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi