2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da yönetim, birlik-beraberliği artırmaya yönelik aldığı karar neticesinde destek turuna başladı. Başkan Salih Demir’in ilk adresi Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Başkanı Hakan Yeşil oldu. Demir, beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşil’i makamında ziyaret etti.

Yeni bir sayfa açıldı

Zonguldak Kömürspor Başkanı Salih Demir, ziyarette geleceğe yönelik hedef planlamasını anlattı. Bu sezon ilk etapta takımı ligde tutmak istediklerini, uzun vadede de üst lige çıkmayı arzu ettiklerini dile getiren Başkan, bu yolda ilerlerken şehrin öncü dinamiklerinin desteğine ihtiyaçları olduğunu vurguladı. Bu dinamiklerden birinin de Genel Maden İşçileri Sendikası olduğunun altının çizen Demir, kulübe maddi-manevi destek istedi.

2. Ligde yeni sezonun 4 Eylül’de başlayacağını, takımı lige hazırlamak için 15-20’ye yakın transfer yapmaları gerektiğini ifade eden Başkan, transferler için kısa vadede finansal desteğe ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Bu sırada yeni sezonda giyilecek formaların göğüs, sırt ve kol kısmı için sponsorlar arandığı konusu da gündem konusu oldu.

"Desteğiniz bize güç katar"

Sadece yönetim olarak bu yükün altından kalkmalarının mümkün olmayacağını aktaran Kırmızı-Lacivertli Başkan, “Zonguldak Kömürspor madencinin ve bu şehrin takımıdır. Bu takım 2. Ligde Zonguldak’ı temsil ediyor. Başarılı bir şekilde temsil etmesi için de desteğe ihtiyacımız var. Yönetici olarak bizler elimizi taşın altına koyduk. Ama yeterli değil. Şehrin dinamiklerinin desteğine ihtiyacımız var. Önümüzde çok zaman yok. Transferleri biran öce bitirip hazırlıklarımıza başlamalıyız. Bu süreçte sizi ve sendikayı kulübümüzün yanında görürsek çok mutlu oluruz. Birlik olursak Zonguldak Kömürspor’u şahlandırırız. Desteğiniz bize güç katacaktır. Bu takımı önümüzdeki birkaç sezon içinde üst lige çıkarmak istiyoruz. ” şeklinde ifadelerde bulundu.

Zonguldak Kömürspor, destek turu kapsamında Vali Mustafa Tutulmaz ile Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı da ziyaret edecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi