Birinci Amatör Küme Orhan Demircan sezonunda heyecan her geçen hafta artıyor. 3 gruptan ligde, Merkez grubunda 7, Ereğli grubunda 6, Çaycuma grubunda 3’üncü hafta geride kaldı.

Cumartesi-Pazar günü 15 maçın oynandığı ligde 13 takım galip geldi, 2 maç skor eşitliğiyle sona erdi.

Karadonspor, Karaelmasspor, Cumayanı Gençlikspor, Tersanespor, Tepeören Gençlikspor, Kandilli Belediyespor, Zonguldak Ereğlispor, Neyren Gökçelerspor, Gülüç Belediyespor, Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, Gökçebeyspor, Kayıkçılar Gençlerbirliği ve Velioğlu Gençlikspor kazanan takımlar oldu.

2-2 sonuçlanan Beycuma Cezaevispor-Zonguldak Gençlikspor ve Üzülmezspor-Capeti Merkez Atölyesispor maçlarında puanlar paylaşıldı.

Bu hafta 3 grupta toplam 72 gol kaydedildi. Bu sayı geçen hafta 70’di. Gollerin 18’i Merkez grubunda, 26’sı Çaycuma grubunda, 28’i Ereğli grubunda atıldı. Haftanın en farklı galibiyetini Çaycuma grubunda Veliköyüspor’u 11-1 yenen Kayıkçılar Gençlerbirliği aldı. Kayıkçılar dışında çift haneli rakamlara ulaşan ikinci bir takım olmadı. Ereğli grubunda Ortacıspor-Gülüç Belediyespor maçı bol gollü geçti. Maçta 9 gol atıldı, kazanan 5-4’lük skorla Gülüç Belediyespor oldu.

2 PUAN BIRAKAN BEYCUMA CEZAEVİSPOR

BUNA RAĞMEN LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Merkez grubunda bu hafta 4 takım galip geldi, 2 maç berabere sona erdi. Karadonspor, Karaelmasspor, Cumayanı Gençlikspor ve Tersanespor 3 puan sevinci yaşarken, berabere biten Üzülmezspor-Capeti Merkez Atölyesispor (2-2) ve Beycuma Cezaevispor-Zonguldak Gençlikspor (2-2) maçlarında skor eşitliği bozulmadı.

7’nci hafta sonunda yeniden oluşan puan cetvelinde Beycuma Cezaevispor yenilgisiz 17 puanla ilk sırada yer alıyor. Beycuma ekibini 16’şar puanla Karadonspor ile Karaelmasspor takip ediyor.

İlk 3’ün ardından 14 puanla Üzülmezspor, 11 puanla Ayiçispor, 10’ar puanla Cumayanı Gençlikspor ile Tersanespor geliyor.

Puantajda çift haneyi gören bu takımların peşine 8’er puanla Capeti Merkez Atölyesispor ile Zonguldak Gençlikspor, 3’er puanla Gökelspor ile İnağzıspor, 1 puanla Karamanspor sıralandı.

TOPLU SONUÇLAR

Gökelspor-Karadonspor: 0-3

Üzülmezspor-Capeti Merkez Atölyesispor:2-2

Ayiçispor-Karaelmasspor:1-2

Karamanspor-Tersanespor:1-2

Beycuma Cezaevispor-Zonguldak Gençlikspor:2-2

Cumayanı Gençlikspor-İnağzıspor: 1-0

HAFTANIN MAÇLARI

Capeti Merkez Atölyesi-Karamanspor

İnağzıspor-Üzülmezspor

Zonguldak Gençlikspor-Cumayanı Gençlikspor

Karaelmaspor-Beycuma Cezaevispor

Tersanespor-Gökelspor

Karadonspor-Ayiçispor

ZONGULDAK EREĞLİ İLE ORTACISPOR

ZİRVEDE PUAN PUANA

Ereğli grubunda kazananların listesini Tepeören Gençlikspor, Kandilli Belediyespor, Zonguldak Ereğlispor, Neyren Gökçelerspor ve Gülüç Belediyespor oluşturdu.

Bol gollü geçen maçlar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Özellikle 9 golün atıldığı ve Gülüç Belediyespor’un 5-4 kazandığı Ortacıspor-Gülüç Belediyespor maçı gol düellosunu aratmadı. Ereğli Karadenizspor-Tepeören Gençlikspor maçında da gol yağmuru vardı. Tepeören’in 5-2 kazandığı maçta 7 gol sesi çıktı.

6’ncı haftanın geride kaldığı grupta Zonguldak Ereğlispor ile Ortacıspor 15’şer puanla ilk iki sırayı paylaşıyor. Zirve ortağı bu iki takımın ardından 13 puanla Tepeören Gençlikspor ile 12 puanla Gülüç Belediyespor sıralanıyor.

İlk 4’ten sonra, 7 puanla Balıspor, 6’şar puanla Sücüllü Yalıboyuspor ile Neyren Gökçelerspor, 4’er puanla Gümelispor ile Kandilli Belediyespor, 2 puanla Ereğli Karadenizspor geliyor.

TOPLU SONUÇLAR

Zonguldak Ereğlispor-Balıspor:2-1

Neyren Gökçelerspor-Sücüllü Yalıboyuspor:3-1

Ereğli Karadeniz-Tepeören Gençlik:2-5

Gümelispor-Kandilli Belediyespor:1-4

Ortacıspor-Gülüç Belediyespor:4-5

HAFTANIN MAÇLARI

Gülüç Belediyespor-Balıspor

Tepeören Gençlikspor-Ortacıspor

Kandilli Belediyespor-Ereğli Karadenizspor

Sücüllü Yalıboyuspor-Gümelispor

Zonguldak Ereğlispor-Neyren Gökçelerspor

ZİRVEDEKİLER YİNE KAYBETMEDİ

Takım sayısı az olduğu için Merkez ve Ereğli grubundan üç hafta sonra başlayan Çaycuma grubunda 3’üncü hafta tamamlandı. İlk iki haftanın yenilmez iki takımı Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği ile Gökçebeyspor yine kaybetmedi. Elcab Kablo, İstasyon Gemiciler’i 4-1, Gökçebey de Saltukova’yı 3-2’yle geçti. 9’ar puanla ilk iki sırayı paylaşan takımların sıralamasını genel gol averajı belirledi.

Çaycuma’da bu hafta son dönemin en farklı galibiyet skoru alındı. Kayıkçılar Gençlerbirliği, Veliköyüspor’u 11-1 mağlup ederek en gollü galibiyete imza attı. Diğer maçta Velioğlu Gençlikspor, Nebioğlu Gençlikspor 4-0 mağlup etti.

3’üncü hafta sonunda Çaycuma grubunda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği birinci, Gökçebeyspor ikinci sırayı oluşturdu. 6’şar puanı bulunan Kayıkçılar Gençlerbirliği ile Velioğlu Gençlikspor 2 ve 3’üncü sırayı paylaşırken, 2 puanla İstasyon Gemicilerspor 5’inci, 1’er puanlı Saltukovaspor ile Nebioğlu Gençlikspor 6 ve 7’nci, puansız Veliköyüspor ise son basamakta yer aldı.

TOPLU SONUÇLAR

İstasyon Gemicilerspor-Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği: 1-4

Gökçebeyspor-Saltukovaspor:3-2

Kayıkçılar Gençlerbirliği-Veliköyüspor:11-1

Velioğlu Gençlikspor-Nebioğlu Gençlikspor:4-0

HAFTANIN MAÇLARI

Veliköyüspor-İstasyon Gemicilerspor

Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği-Gökçebeyspor

Saltukovaspor-Velioğlu Gençlikspor

Nebioğlu Gençlikspor-Kayıkçılar Gençlerbirliği

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi