Merkez ve Çaycuma grubunda Süper Amatör Lige yükselme play-off etabında ikinci hafta karşılaşmaları tamamlandı. Her iki grupta da şampiyonluk son haftaya kaldı.

Merkez grubunda Elvanpazarcıkspor, Capeti Merkezi Atölyesispor’u 4-2 yenerek 2’de 2 yaptı. 6 puanla grubun zirvesinde yer alan kırmızı-beyazlı takım, büyük avantaj yakaladı. Kırmızı-Beyazlı takıma şampiyonluk için son hafta beraberlik yetecek.

Play-Off’a yenilgiyle başlayan İnağzıspor, ikinci maçında Tersanespor’u 4-2 yendi. Bu galibiyet sarı-yeşilli takımı şampiyonluk için umutlandırdı. Son hafta grup lideri Elvanpazarcıkspor’la karşılaşacak İnağzı ekibinin şampiyon olabilmesi için mutlak kazanması gerekiyor.

Çaycuma grubunda ilk haftanın galip takımları Gökçebeyspor ile Sefercikspor yine kaybetmedi. Gökçebeyspor, Saltukovaspor’u 5-1, Sefercikspor da Kayıkçılar Gençlerbirliği’ni 5-3 mağlup etti. Bu neticeler üzerine iki takım son haftaya 2’de 2 yaparak girdi.

6’şar puanla sıralanan iki takım, son hafta kozlarını paylaşacak. Kazanan takım şampiyonluğunu ilan edecek. Beraberlik halinde ise direkt penaltı atışları galibi belirleyecek.

MERKEZ GRUBU

Capeti Merkezi Atölyesi-Elvanpazarcıkspor: 2-4

Tersanespor-İnağzıspor: 2-4

HAFTANIN MAÇLARI

İnağzıspor- Elvanpazarcıkspor

Tersanespor-Capeti Merkez Atölyesispor

ÇAYCUMA GRUBU

Saltukovaspor-Gökçebeyspor: 1-5

Kayıkçılar Gençlerbirliği-Sefercikspor: 3-5

HAFTANIN MAÇLARI

Sefercikspor-Gökçebeyspor

Kayıkçılar Gençlerbirliği-Saltukovaspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi