Birinci Amatör Küme’de heyecan dolu hafta... Merkez B grubunda lider Tersanespor ile ikinci sıradaki Karamanspor, ilk yarının son maçında kozlarını paylaşacak.

Spor adamları tarafından ‘haftanın maçı’ olarak gösterilen karşılaşma, 15 Ocak Cumartesi (yarın) günü saat 14.30’da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda oynanacak. Bu maç normalde Fener sahasında oynanacaktı fakat aynı gün Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Zonguldak’ın ev sahipliğinde düzenlenen Liseler arası Gençler futbol grup birinciliği müsabakaları nedeniyle Futbol İl Temsilciliği tarafından Kilimli’ye alındı.

1’ER PUAN FARKLA SIRALANIYORLAR

7 takımlı grupta birincilik mücadelesi veren Tersanespor ile Karamanspor, ilk yarının son haftasına 1’er puan farkla girdi. Ayhan Hotan’ın çalıştırdığı Tersanespor, oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak namağlup lider unvana sahip.

13 puanla grubun lideri konumundaki Tersanespor’un ardından 12 puanla Karamanspor geliyor. Serkan Erişoğlu yönetimindeki Karamanspor, 5 maçta 4 galibiyet, 1 yenilgi aldı. Kilimli’deki zirve düellosu aynı zamanda Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde antrenör olarak görev yapan iki mesai arkadaşı Ayhan Hotan ile Serkan Erişoğlu’nu karşı karşıya getirecek.

İki meslektaş, daha önce de birbirine bir çok kez rakip olmuş, 90 dakika mücadelesi fair-play çerçevesinde dostça geçmişti. Yarın ki karşılaşmada da dostluğun ön planda tutulacağına şüphe yok.

Bu arada ilk yarı liderinin belirleneceği karşılaşmaya, tecrübeli il hakemi Bayram Çiv atandı. Çiv’in yardımcılıklarını, Murat Kaskun ile Furkan Topalahmetoğlu yapacak.

Öte taraftan, Birinci Amatör Küme Merkez B, Çaycuma A ve B, Ereğli A ve B gruplarında oynanacak diğer maçlarda görev yapacak hakemler de belli oldu. İl Hakem Kurulu tarafından yapılan görevlendirmeler kapsamında haftanın maçlarında Melih Kaya, Özcan Kılıçkeser, Mert Er, Eren Ferhat Çelik, Tayfun Kurnaz, Serkan Köse, Atakan Yüzlü, Yunus Karaçengel, Enis Akça, Taner Köse, Emre Tamboğa ve Ferdi Tatoğlu düdük çalacak.

İlk yarısı tamamlanan Merkez A ve Kilimli grubunda yine maç oynanmayacak.

Haftanın maçları ve hakem trioları şöyle:

15 OCAK CUMARTESİ

Saat 12.00 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Güvenlikgücüspor-Beycuma Cezaevispor (Melih Kaya, Yağız Uzun, Ferdi Tatoğlu)

Saat 14.30 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Karamanspor-Tersanespor (Bayram Çiv, Murat Kaskun, Furkan Topalahmetoğlu)

Saat 12.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Karadenizspor-Balıspor (Özcan Kılıçkeser, Berivan Arıcan, Mert Er)

Saat 14.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Kdz. Ereğlispor-Bayatspor (Mert Er, Tayfun Poyraz, Atakan Pamuk)

Saat 16.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Gümelispor-Neyren Gökçelerspor (Eren Ferhat Çelik, Muhsin Üstüner, Zabıt Mürşıl)

Saat 14.00 Kandilli Sahası: Kandilli Belediyespor-Ereğli Göztepespor (Tayfun Kurnaz, Deniz Kardaş, İsmail İnam)

16 OCAK PAZAR

Saat 12.00 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Zonguldak Gençlikspor-Elvanpazarcıkspor (Serkan Köse, Furkan Topalahmetoğlu, Muhsin Üstüner)

Saat 12.00 Çaydeğirmeni sahası: Çaycuma Gençlerbirliği-Sefercikspor (Atakan Yüzlü, Emre Tamboğa, Şaver Şentürk)

Saat 13.00 Saltukova sahası: Saltukovaspor-Veliköyüspor (Yunus Karaçengel, Yasin Başkaya, Umut Gedik)

Saat 14.00 Erdemir sahası: Cumaspor-Tepeören Gençlikspor (Enis Akça, İsmail İnam, Melih Kaya)

Saat 14.30 Nebioğlu sahası: Nebioğlu Gençlikspor-Kayıkçılar Gençlerbirliği (Taner Köse, Harun Deliacı, Eray Recep Kartal)

Saat 14.30 Çaydeğirmeni sahası: Gökçebeyspor-Velioğlu Gençlikspor (Emre Tamboğa, Atakan Yüzlü, Şaver Şentürk)

Saat 16.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Zonguldak Ereğlispor-Ortacıspor (Ferdi Tatoğlu, Berat Can Mekikli, Ulaş Eliçora)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi