Süper Amatör Ligde 8’inci hafta geride kaldı. A ve B grubunda Kozlu Belediyespor ile Gelikspor liderliklerini sürdürdü. A grubu lideri Kozlu 8, B grubu lideri Gelik 5 puan farkla ilerliyor.

8’inci hafta maçlarının oynandığı Süper Amatör Ligde bu hafta Kozlu Belediyespor, Yenimahallespor, Alaplı Belediyespor, Gelikspor, Çaydeğirmeni Belediyespor galibiyet sevinci yaşadı. Söz konusu 5 takımın attığı gol sayısı 24. En gollü galibiyeti Perşembe Belediyespor’u 6-0 yenen Gelikspor alırken, Yenimahallespor da Gülüç karşısında 6 gol atarak kazandı.

Haftanın maçları sonrası gruplarda puantaj yeniden şekillendi. A grubunda Kozlu Belediyespor 8’de 8 yaparak namağlup unvanını korudu. Yeşil-Beyazlı ekip ligin yenilgisiz tek takımı. Lider ayrıca attığı 36 gol ve yediği 5 golle, en fazla gol atan ve en az gol yiyen takım unvanlarına da sahip.

Kozlu Belediyespor’u 16 puanla Yenimahallespor, 13 puanla Alaplı Belediyespor, 12 puanla Akınspor takip eriyor. İlk 4’ün ardından 8 puanla İhsaniyespor, 4 puanla Üzülmezspor, 1 puanla Gülüç Belediyespor geliyor.

B grubunda Gelikspor’un liderliği sürüyor. 8 maçta 7 galibiyet alan mavi-beyazlı takım 21 puanla ilk sırada yer alırken, takipçisi Çaycumaspor 16 puanla sıralanıyor. Bu iki takımın ardından 14 puanla Çaydeğirmeni Belediyespor, 13 puanla Çatalazğı Demirspor geliyor. Çift haneye ulaşan 4 takım dışında 8 puanlı İstasyon Gemicilerspor ile 6 puanla Perşembe Belediyespor tek haneli puanda kaldı.

KLASMAN A GRUBU

İhsaniyespor-Kozlu Belediyespor: 1-4

Gülüç Belediyespor-Yenimahallespor: 2-6

Üzülmezspor-Alaplı Belediyespor: 0-5

Akınspor (BAY)

HAFTANIN MAÇLARI

Alaplı Belediyespor-Akınspor

Yenimahallespor-İhsaniyespor

Kozlu Belediyespor-Üzülmezspor

Gülüç Belediyespor (BAY)

KLASMAN B GRUBU

Muslu Belediyespor-Çatalağzı Demirspor: 0-3 (H)

İstasyon Gemicilerspor-Çaydeğirmeni Belediyespor: 1-3

Gelikspor-Perşembe Belediyespor: 6-0

Çaycumaspor (BAY)

HAFTANIN MAÇLARI

Perşembe Belediyespor-Çaycumaspor

Çatalağzı Demirspor-Gelikspor

Çaydeğirmeni Belediyespor-Muslu Belediyespor: 3-0 (Hükmen)

İstasyon Gemicilerspor (BAY)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi