ZONGULDAK’TA, Eren Enerji Holding tarafından birimler arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı artırmak için düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Holding bünyesindeki birimlerde çalışan işçilerin kurduğu takımların katıldığı turnuva bir ay boyunca farklı bir heyecan sundu. Eleme maçlarının ardından çeyrek, yarı ve final maçlarıyla tavan yapan futbol heyecanı, kısa bir süre önce Zetes 2 İşletme Müdürlüğü ile Zetes 3 Mekanik Müdürlüğü arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Büyük bir mücadeleye sahne olan finalde rakibine üstünlük sağlayan İşletme Müdürlüğü şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Bu iki takımı, İdari İşler Müdürlüğü izledi.

Eski golcü, gol kralı oldu

TURNUVADA, İdari İşler Güvenlik Hizmetleri’nde forma giyen Ali Mahmut attığı 8 golle gol krallığına ulaştı. Takımı çeyrek finalde elenen eski golcü, skor başarısıyla ikincisi düzenlenen turnuvayı gol kralı unvanıyla tamamladı.

Ali Mahmut, 2001-2010 yıllar arasında Zonguldak Belediyespor, Zonguldakspor, Kozlu Belediyespor, Alaplı Belediyespor ve Üzülmezspor formaları giydi.

Zonguldak Belediyespor ve Zonguldakspor’da oynadığı dönemde Fenerbahçe eski golcü Semih Şentürk’e benzetilen Ali Mahmut, sarı-lacivertli golcü gibi oyuna sonradan girse de attığı gollerle ün yapmış, bu yönüyle “nöbetçi golcü” lakabını almıştı.

9 yıl aradan sonra özel turnuvada olsa futbola geri dönen eski golcü futbolcu, yıllar geçmesine rağmen klasından ve golcülüğünden bir şey kaybetmediğini gösterdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi