Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2021-2022 futbol sezonunda profesyonel ve Bölgesel Amatör Ligde görev yapacak hakem listesini açıkladı. Zonguldak, 12 hakem, 7 gözlemciyle temsil edilecek.

Klasman listesini A, B ve C olarak 3 gruba ayıran MHK, Eren Gökmen’i B klasman, Hakan Ergin’i C klasman grubuna dahil etti. Yardımcı hakemlerden Emir Kılıçarslan ile Sinan Günaydın C klasman yardımcı hakem listesinde yer aldı.

Bölgesel hakemlerden Mücahit Karakurt, Oğuzhan Keçeci, Umut Kılıç ile bölgesel yardımcı hakemler Arif Emre Harmanbaşı, İbrahim Kandemir, Onur Akdağ ve Taner Köse klasmandaki yerlerini korudu. Yardımcı hakemlerden Yusuf Bahri Özçelik hakemliği bırakınca listeden çıkarıldı. Bölgesel klasmanda yer alan Erdinç Yaman ile Ayhan Uğurlu da askerlikleri nedeniyle yeni sezon listesine dahil edilmedi.

Kadın hakemlerden Esra Arıkboğa, geçen sezon olduğu gibi bölgesel yardımcı hakem olarak devam edecek. Bu klasmandaki diğer kadın hakem İslim Çakmak, Zonguldak’taki eğitimini tamamladığı için kaydını Şanlıurfa’ya aldırdı. Çakmak, yeni sezonda Şanlıurfa bölgesi hakemi olarak görev alacak. 

Hakemlerin yanı sıra gözlemci klasmanları da belirlendi. Evren Atış ile İlkay Güner B klasman, Erol Pesen C klasman gözlemcisi olarak 2. ve 3. Lig’de görev yapacak.

Bölgesel gözlemciler Halil Hakan Başer, Mustafa Dalman, Osman Ender Bulut ve Serkan Keleş bölgeseldeki yerlerinde kaldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi