Beyaz grupta 9’uncu haftada Ankara Demirspor-Kocaelispor maçından sonra Sancaktepe FK-Çorum FK maçı da covid-19 vakaları nedeniyle ertelendi. Bu maçla birlikte grupta bugüne kadar ertelenen maç sayısı 7’ye çıktı.

ZONGULDAK Kömürspor’un mücadele ettiği 2. Lig Beyaz grupta Çorum Futbol Kulübü’nde 13 futbolcu ile teknik ekipten 3 kişide covid-19 vakası görüldü.

Kulüpten yapılan açıklamada "Testi pozitif çıkan oyuncumuz ve personelimiz ev izolasyonuna alınmış, tedavilerine başlanmıştır" denildi.

Bunun üzerine Çorum Futbol Kulübü’nün 11 Kasım’da deplasmanda Sancaktepe FK ve 14 Kasım’da sahasında Amed Sportif’le oynayacağı maçlar Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Grupta, Kocaelispor’daki potizif vakalar üzerine yine 11 Kasım Çarşamba gün ki Ankara Demirspor-Kocaelispor maçı da oynanmayacak.

Beyaz grupta daha önce 6’ncı haftada Sarıyer-Ankara Demirspor, 7’nci haftada Kahramanmaraşspor-Zonguldak Kömürspor ve Sancaktepe FK-Sarıyer, 8’inci haftada Gümüşhanespor-Kahramanmaraşspor maçları da ertelenmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi