Beşiktaş Futbol Okulları bünyesinde kurulan Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu pandemide normalleşmeye geçilmesiyle birlikte çalışmalarına kaldığı yerden başladı. Siyah-Beyazlı futbol okuluna ilginin arttığı gözlenirken, birbirinden yetenekli çocuklar şimdiden dikkat çekiyor.

Zonguldaklı antrenör Bülent Öztürk’ün idari ve teknik sorumluluğunu üstlendiği Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu pandemi ve kısıtlamalar nedeniyle ara verdiği çalışmalarına başladı.

Ekim 2019’da sağlanan anlaşma üzene Türkiye geneli çalışma yürüten Beşiktaş Futbol Okulları bünyesine giren Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu’na ilgi her geçen gün artıyor. 6 ila 14 yaş grubu çocukları kapsayan temel alt yapı eğitimleri, normalleşmeye dönülmesiyle birlikte aralıksız devam ediyor. Şuan Perşembe ve Cumartesi günleri yürütülen çalışmalar, önümüzdeki süreçte hafta içine yayılacak.

Birbirinden yetenekli çocukların yer aldığı Beşiktaş Futbol Okulu’ndaki temel eğitimler Zonguldak’taki çalışmalarla sınırlı kalmayacak. Yaş gruplarında oluşturulacak takımlar ile bireysel olarak ön plana çıkan çocuklar yılda iki defa altyapı seçmeleri ile Beşiktaş futbol okulları kampı katılacak. Ayrıca gelişim süreçleri yakın takip altına alınacak siyah-beyazlı yetenekler, Beşiktaş’ta lisanslı futbolcu olma şansı yakalayacak. Beşiktaş Futbol Okulu, kaleci yetiştirme konusunda da görev sorumluluğu üstlendi. Belirtilen yaş gruplarında kaleci olmak isteyen çocuklar, kaleciğe yönelik alacakları eğitimlerle yeteneklerini geliştirip kendilerini geleceğe hazırlayacak.

Kozlu’da faaliyet göstermesine rağmen Zonguldak geneli tüm çocuklara kapısını açık tutan Beşiktaş Futbol Okulu, tecrübeli ve uzman teknik ekip kadrosuyla en iyi hizmeti sunmaya çalışırken, hem futbolcu adayları, hem de veliler şuana kadar yürütülen çalışmalardan oldukça memnun.

Kozlu’da kısa sürede gözde futbol okulu haline gelen Beşiktaş Futbol Okulu’nun idari ve teknik sorumlusu Bülent Öztürk, ilçede ilk olma özelliği taşıyan futbol okuluyla ilgili ŞAFAK Spor’a değerlendirmede bulundu.

Tecrübeli antrenör, altyapı futboluna yönelik temel eğitimlerin verildiği futbol okulunun Beşiktaş’a yeni futbolcu kazandırma adına misyon üstlendiğini belirterek, “Ekim 2019’dan bu yana kentte faaliyet gösteriyoruz. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz çalışmalarımıza kaldığımız yerden başladık. 6 ila 14 yaş aralığındaki tüm çocuklarımızı futbol okulumuza bekliyoruz. Hem Zonguldak’a, hem de Beşiktaş’a futbol yetiştirme adına bir görev sorumluluğu aldık. Burada çocuklarımızın fiziksel ve mental yönden gelişimlerini takip ediyoruz. Yetenek gelişimleri üzerinde durduğumuz konu. Temel futbol eğitimlerimiz bu yönde ilerliyor. Ayrıca beslenmeye yönelik teorik bilgiler, eğitime yönelik kitap okuma alışkanlıklarının kazanılması, hayata dair akademik eğitim ve kariyer planlaması çocuklarımıza aktardığımız başlıca temel konular. Futbola, sadece futbol olarak bakmıyoruz. Futbolla birlikte çocukların her yönden gelişmelerine katkı sağlıyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

Beşiktaş Futbol Okulu’yla ilgili bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler 0 532 624 68 43 nolu telefondan idari ve teknik sorumlu Bülent Öztürk’e ulaşabilir.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi