Zonguldak Kömürspor teknik direktör Şenol Demir, golsüz berabere sona eren Tarsus İdmanyurdu maçıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Kırmızı-Lacivertli hoca, ortaya konulan üst düzey mücadele ve oyunun karşılığını alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Fener sahasında gerçekleştirilen haftanın ilk çalışmasında spor medyasına konuşan Şenol Demir, berabere sona eren maçta galibiyeti hak eden taraf olduklarını fakat netice itibariyle berabere kalarak iki önemli puandan olduklarını söyledi.

Beraberliğe sevinmekten ziyade kaçan galibiyetin üzüntüsü içinde olduklarını belirten Kırmızı-Lacivertli teknik adam, iç sahada bugüne dek en iyi maç performansının ortaya konulduğunun altını çizdi.

OYUNUMUZUN KARŞILIĞI

BERABERLİK DEĞİLDİ

Şenol hoca, takımın 75 dakikalık bölümde oynadığı futboldan çok memnun olduğunu belirterek, “Yenemiyorsan yenilme ayrı fakat bu kadar güçlü bir kadroya sahip rakip karşısında bugüne dek en iyi iç saha performansı ortaya konuldu. Kazandığımız Eskişehir, Konya maçlarından bile daha iyi oynadık. Oynanan futbolun karşılığı 3 puandı. 75 dakikalık bölümde sahanın hakimi bizdik. Takii oyuncu değişikliğine kadar. Ne zaman ki oyuncu değişikliği yaptık, oyuna koyduğumuz oyuncular bize hiç katkı sunmadı. Rakip de oyuncu değişikliğine gitti, oyuna girenler etkili oynadı. Yaptığımız hamlelerle son bölümde düşüşe geçen takımın toparlanmasını beklerken, sahaya sürdüğümüz oyuncuların bekleneni vermemesi nedeniyle aksine daha aşağıya düştük. Bu da rakibin son 10 dakikalık bölüme hakim olmasına sebep oldu” dedi.

SON 10 DAKİKA MAÇI KAYBEDEBİLİRDİK!

Baskı yedikleri son 10 dakikada ortaya koydukları ekstra direnç ve mücadele için ayrıca teşekkür eden Demir, “Rakibin baskısına çok iyi direnç gösterdik. Oyuncularım son bölümde eksik kalmalarına rağmen ellerinden geleni yaptılar. Beraberlik iyi gibi gözüküyor ama yüzde yüz kazanabilirdik. Son 10 dakikaya bakarsak rakip de kazanabilirdi. Genel tablo itibariyle ortaya konulan oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı. 1 puana sevinemiyoruz. Daha çok kaybedilen 2 puan bizi üzüyor” diye konuştu.

Zonguldak Kömürspor teknik patronu, ilk yarının son haftasında Isparta 32 Spor’la oynayacakları maçla ilgili ise, “Isparta genç bir ekip, iç saha performansları iyi. Her maç olduğu gibi bu maç da zor olacak. Zaten kolay maç yok. Herkes bir hedef peşinde. İyi neticeyle ayrılıp devreye moralli girme düşüncesindeyiz” şeklinde ifadelere yer verdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi