Zonguldaklı klasman hakemi Hakan Ergin’e 3. Lig görevi. Başarılı düdük hakemi, 27 Mart Pazar günü Artvin Hopa’da Zonguldak’ı temsil edecek.

Merkez Hakem Kurulu’nun güvendiği hakemlerin başında gelen C klasmanın tecrübeli hakemi, bu hafta Artvin’de boy gösterecek. En son 5 Mart’ta, Başkent Ankara’da Kalecik FK-Bayrampaşaspor maçında görev alan Ergin, 90 dakikalık performansıyla taraflı-tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazanmıştı.

PAZAR GÜNÜ 14.00'TE

Başarılı yönetimiyle tam not alan Ergin’e yine bir 3. Lig müsabaka görevi geldi. Zonguldaklı klasman, 1’inci grupta Artvin Hopaspor ile Başkent Gözgözler Akademi FK arasında oynanacak 28’inci hafta maçında düdük çalacak. 27 Mart Pazar günü saat 14.00’te Hopa İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Ergin’in triosunu, Recep Korkmaz, Mehmet Mithat Levent ve Nurullah Çiftçi oluşturacak.

BÜYÜK BİR DENEYİME SAHİP

30 yaşındaki Zonguldaklı klasman, bu maçla birlikte profesyonel hakemlik kariyerinde 34’üncü 3. Lig maçını yönetecek. Ergin’in, 3. Lig dışında 2. Ligde 8, Türkiye Kupası’nda 1 maçı var.

2 ve 3. Ligde bugüne dek 42 kez orta hakem olarak görev alan Hakan Ergin, ayrıca 4’üncü hakem olarak sayısız maçta görev sorumluluğu üstlendi.

Hafta sonu Zonguldaklı klasmanın düdük çalacağı maç öncesi ev sahibi Artvin Hopaspor 44 puanla 7’nci, konuk Başkent Gözgözler Akademi FK ise 21 puanla 17’nci yani düşme potasında yer alıyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi