Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kozlu Belediyespor, geçen sezon ki şampiyon kadroda yer alan sağ kenarın golcü oyuncusu Furkan Üstün’le yeniden anlaştı.

5 yıl aradan sonra mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde, teknik direktör Harun Aydoslu yönetiminde şampiyonluk hedefleyen Kozlu Belediyespor, kadrosuna takviyeleri sürdürüyor. Geniş ve zengin içerikli bir kadro oluşturarak uzun lig maratonunda sıkıntı yaşamak istemeyen yeşil-beyazlı takım, geride kalan 2021-2022 sezonunda Süper Amatör Ligde yaşanılan şampiyonlukta büyük rol oynayan 24 yaşındaki sağ kenar oyuncusu Furkan Üstün’le yeniden anlaşmaya vardı.

Kozlu’ya gelerek kendisini yeniden yeşil-beyaz renklere bağlayan imzayı atan Furkan, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takıma katılarak ikinci Kozlu Belediyespor serüvenine başladı.

İlk idman öncesi ŞAFAK Spor’a özel poz veren Furkan, geçen sezon ki şampiyonluğu tekrarlamak istediğini söyledi.

Kozlu Belediyespor’da sonu şampiyonlukla biten başarılı bir sezon geçirdiğini dile getiren Başkentli futbolcu, “Kozlu Belediyespor’un kariyerimdeki yeri ayrı. İlk il dışı deneyimimde şampiyonluk yaşadığım bir takım. Kariyerime yine Kozlu Belediyespor’la devam edeceğim. Yeniden burada olmak güzel. İkinci Kozlu Belediyespor döneminde bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum. İyi ve güçlü bir takımımız var. Güzel bir sezon bizi bekliyor. Taraftarımızın desteğiyle uzun aradan sonra mücadele edeceğimiz Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olup 3. Lige çıkmak istiyoruz. Kozlu Belediyespor şampiyonluk potansiyeli çok yüksek bir takım. Burası tam bir futbol şehri. Taraftarıyla birlikte başaramayacağı hiçbir şey yok” dedi.

Ankaragücü’nün altyapısından yetişen Furkan Üstün, Yeni Altındağ Belediyespor, Haymana Belediyespor, Ankara Metespor deneyimlerinin ardından geçen sezon Kozlu Belediyespor’da forma giymiş, golleriyle şampiyonluğa büyük katkı sağlamıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi