Zonguldak Kömürspor’da transfer hareketliliği başladı. İyi bir kadro kurup 2022-2023 sezonunda Zonguldak Kömürspor’u yukarılara taşımak isteyen Başkan Sabit Danış’ın ilk transfer hamlesi, kırmızı-lacivertli taraftarı bir hayli heyecanlandıracak. İyi bir Trabzonsporlu olan aynı zamanda uzun yıllardır Romanya Trabzonsporlular Derneği Başkanı görevini yürüten Danış, Trabzonspor Kulübü’ndeki yakın dostları vasıtasıyla bordo-mavi takımdan Zonguldak Kömürspor’a iki futbolcu kazandıracak.

Geçen sezon As Başkan görevi üstlendiği Zonguldak Kömürspor’da, kısa bir süre önce yapılan kongrede Başkan unvanı alan Sabit Danış’ın hedefleri büyük. Zonguldak’ta doğup büyüyen bir kişi olarak şehrin profesyonel ligdeki tek takımı Zonguldak Kömürspor’u üst liglere çıkarmanın hayalini kuran Danış, bu hayali zamanla gerçeğe dönüştürmek istiyor.

İlk başkanlık yılında Zonguldak Kömürspor’a en az bir Play-Off heyecanı yaşatmayı arzu eden Başkan, hiç vakit kaybetmeden kolları sıvadı. Yarışmacı bir Zonguldak Kömürspor için “iyi bir kadro” düşüncesi taşıyan Başkan, Süper Lig şampiyonu Trabzonspor’dan iki futbolcu alacak. Bordo-Mavi kulüple sıkı bir dostluk bağı bulunan Zonguldak Kömürspor Başkanı, ikili ilişkilerini kullanarak transferleri yakın zamanda takıma kazandıracak. Bordo-Mavi takımın altyapısından yetişen fakat A takım kadrosunda yer alan futbolcuların mevkileri ve isimleri konusunda henüz kesinleşmiş bir şey yok ancak her iki futbolcunun da direkt oynayabilecek düzeyde oldukları net bir şekilde biliniyor.

Bilindiği üzere, Trabzonspor Kulübü’yle ilişkileri her zaman iyi ve üst seviyede olan Zonguldak Kömürspor Kulübü, bordo-mavili kulüpten hemen her sezon futbolcu alıyor. Geçen sezon Ali Osman Karnapoğlu, daha önceki sezonlarda Semih Karadeniz, Muhammet Beşir gibi Trabzonsporlu futbolcular, Zonguldak Kömürspor forması giyerek tribünleri fazlasıyla heyecanlandırmıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi