Zonguldak Kömürspor’da Şenol Demir dönemi resmen başladı. Her fırsatta “Önceliğimiz Şenol Demir olacak” diyen Başkan Sabit Danış, bugün Zonguldaklı teknik direktörle bir araya gelerek 2022-2023 sezonu için kesin anlaşmaya vardı.

Şenol Demir’e güvenin tam olduğunu söyleyen Başkan Sabit Danış, “Şenol Demir kararı bugün alınan bir karar değil. Kongre öncesinde de aklımızda hep Şenol Demir vardı. Kendisi Zonguldaklı. Geçen sezon mevcut imkanlara rağmen yaptıkları ortada. Zor şartlara rağmen takımı ligde tutmayı başardı. Daha önce camiaya yaşattığı şampiyonluk var. Dolayısıyla elimizde böyle bir hoca varken, dışarıdan bir hoca getirmemiz yanlış olurdu. Şenol hocamıza güvenimiz tam. Bu sezon inşallah el birliğiyle Zonguldak Kömürspor’u yukarılara çıkaracağız” dedi.

Zonguldak Kömürspor’da ikinci döneme başlayan Şenol Demir, duygularını ŞAFAK Spor’la paylaşırken, “Zonguldak Kömürspor bizim yuvamız. Burada hem futbolcu, hem teknik direktör olarak yıllarımız geçti. Geçen sezon zor şartlarda takımı ligde tuttuk. Mevcut şartlar altında, yüksek maliyetli rakiplerin yer aldığı ligde kalmak bana göre başarıdır. Yeni sezonda hedef çıtamızı biraz daha yukarıya çıkaracağız. Zonguldak Kömürspor artık yukarılara oynamalıdır. Başkanımız ve yönetim kuruluna, bana bu görevi layık gördükleri için teşekkür ediyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi