2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Önce iç transferi bitirmeyi planlayan kırmızı-lacivertli yönetim, ardından dış transfere yönelip teknik direktör Şenol Demir’in alınmasını istediği futbolculara resmi anlamda transfer teklifinde bulunacak.

İç transferde geçen sezon takımın yükünü çeken futbolcularla yola devam edecek olan Zonguldak Kömürspor, dış transferde ise öncelikle kaleci ve forvet mevkilerini takviye edecek. “Tutanın ve atanın iyi olacak” sözü doğrultusunda dış transfer listesinin ilk iki sırasına kaleci ve forveti yazan Zonguldak Kömürspor, söz konusu isimlerle Kurban Bayramı’nın hemen ardından bir araya gelecek.

Transferler konusunda müjdeyi Kulüp Başkanı Sabit Danış verdi. Kongre süreci ve ziyaretler derken 40 gündür Türkiye’de yer alan Danış, Zonguldak ve İstanbul arasında yaptığı kritik görüşmelerin ardından asıl işlerini yürüttüğü Romanya’ya gitti. Kendisine ait ofisinde sırtına giydiği Zonguldak Kömürspor formasıyla özel poz veren Başkan, kırmızı-lacivertli camiaya seslendi.

“40 gün sonra Bayram tatili için Romanya’da işimizin başındayız” paylaşımında bulunan Başkan, “Kurban Bayramı’ndan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz” sözüyle transferleri işaret etti.

Zonguldak Kömürspor’u yukarıya taşımak isteyen Sabit Danış, bayramın hemen ardından yeniden Zonguldak’a gelip transfer bombalarını bir bir patlatacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi