Zonguldak’ta eski amatör futbolcu Hidayet Yılmaz’ın 9 yıldır işletmeciliğini yaptığı Baran Spor, Meşrutiyet Mahallesi Tahir Karagoğuz Caddesi’ndeki (Vergi Dairesi arkası) yeni yerinde hizmete girdi.

Uzun futbolculuk hayatının ardından ticarete atılarak spor camiası ve amatör futbol kulüplerine hizmet vermeye başlayan Hidayet Yılmaz, Merkez Çarşısı’nın kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıp, yerine yenisinin yapılacak olmasından dolayı 1’inci kattaki spor mağazasını Vergi Dairesi arkasına taşıdı.

Kentte sayılı spor mağazaları arasında yer alan Baran Spor, nakliyat ve tadilat çalışmalarının sona ermesiyle birlikte hizmete kaldığı yerden başladı.

Yenilenen yüzüyle 10’uncu hizmet yılına doğru başarılı bir şekilde ilerleyen Baran Spor Mağazası, tüm spor branşlarına ait geniş ürün yelpazesiyle her kesime hitap ediyor.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan mağazada, futboldan basketbola, voleyboldan hentbola, tenisten yüzmeye kadar daha birçok branşa ait spor malzemesi ile değişik markalarda spor ayakkabısı ve tekstil ürünleri bulmak mümkün.

Kurulduğu ilk günden bu yana kaliteli ürün ve hizmet anlayışını benimseyen mağazada ayrıca 2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’a ait farklı model ve tasarımda forma, atkı, şapka, eşofman takımı ve aksesuarlar mevcut.

Elden satışların yanı sıra internet üzerinden online olarak il ve yurt dışındaki müşterilerine ulaşarak hitap alanını genişleten spor mağazası, bu yönüyle çabuk ve hızlı ulaşılabilir bir hizmet ağına sahip. 

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi