MERKEZ Hakem Kurulu, Zonguldak Kömürspor’un 10 Kasım Pazar günü deplasmanda 1922 Konyaspor’la oynayacağı karşılaşmada görev yapacak hakemleri açıkladı. Kurul, söz konusu maçta düdüğü Sakarya bölgesi klasman hakemi Serkan Önsal’a verdi. Önsal’ın yardımcıları da aynı bölgeden. Maçta, kenar çizgi hakemleri klasman yardımcılar Suat Güz ile Mehmet Akıncık. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Kocaeli bölgesinden Abdulbaki Ayyıldız.

Serkan Önsal, meslek kariyerinde 4’üncü kez Zonguldak Kömürspor’un maçında görev alacak. Sakaryalı klasman, 2 Ekim 2011’de Bölgesel Amatör Ligde Kozlu Belediyespor-Zonguldak Kömürspor maçını yönetirken, 8 Eylül 2018’de 2. Ligde Zonguldak Kömürspor-Pendikspor ve 17 Mart 2019’da yine 2. Ligde Tuzlaspor-Zonguldak Kömürspor maçında 4’üncü hakem olarak görev yaptı.

Serkan Önsal, en son 30 Ekim’de Tarsus İdmanyurdu ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası maçında 4’üncü hakem olarak görev alırken, 2. Ligde 26 Ekim’de Uşakspor-Bayburt Özel İdare maçında düdük çaldı.

Bu sezon 10’uncu maç görevine çıkacak Sakaryalı, 9 maçın 4’ünde 2. Lig, 2’sinde 1. Lig, 2’sinde Ziraat Türkiye Kupası, 1’inde Süper Lig’de görev aldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi