Zonguldak Kömürspor’un sezon başında Ergene Velimeşespor’dan kadrosuna kattı 31 yaşındaki forvet oyuncusu Atilla Yıldırım, kırmızı-lacivertli kulübe veda etti. Yıldırım, vedasını sosyal medyadan duyurdu.

Türkiye’de 2011 yılından bu yana 1 ve 2. Ligde önemli takımlarda uzun yıllar forma giydikten sonra bu sezon başında Zonguldak Kömürspor’a transfer olan gurbetçi futbolcunun Zonguldak serüveni yarım sezon sürdü. Forvet oyuncusu, Beyaz grup ekibinde 11’i ilk onbir 15 maçta bin 27 dakika süre alırken toplamda 4 gole imza attı.

Devre arasında yaşanılan anlaşmazlık üzerine ayrılık süreci başlayan Atilla, dün Kulüp Başkanı Salih Demir’le yaptığı görüşmenin ardından kırmızı-lacivertli kulüple bağlarını tamamen kopardı. Sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fesholan forvet oyuncusu, kendisine yeni bir kulüp aramaya başladı.

Atilla, Zonguldak Kömürspor’a vedasını sosyal hesabından, “Zonguldak Kömürspor ile olan sözleşmemi karşılıklı anlaşarak fesih etmiş bulunuyorum. Bana ayrılmamda kolaylık sağlayan Başkanlarımız Salih Demir ve Hakan Hürfikir’e özel teşekkür ediyorum” paylaşımıyla duyurdu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi