Yeni sezonda mücadele edeceği Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Kozlu Belediyespor’da yönetim, hafta başında prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Harun Aydoslu için imza töreni düzenledi. Kulüp İkinci Başkanı Deniz Yayalar’ın makamında düzenlenen törene kulüp atkısıyla katılan Aydoslu, kendisini Kozlu Belediyespor’lu yapan imzayı atarak, yeşil-beyazlı serüvene resmen başladı.

İmza töreninde bir hayli mutlu görünen Harun Aydoslu, duygularını ŞAFAK Spor’la paylaştı. Kozlu Belediyespor’un hedef takım olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Mesleğim boyunca hep hedef peşinde koştum. Birçok şampiyonluk yaşadım. Sıra şimdi Kozlu Belediyespor’da. Deniz Başkan’la ilk görüştüğümde hedef yapılanması beni çok heyecanlandırdı. Tüm bilgi ve birikimimle Kozlu Belediyespor’un başarısı için çaba göstereceğiz. Burası büyük bir camia. Tam bir futbol şehri. Güzel bir sezon olacak. Taraftarımızla birlikte yeşil-beyaz renkleri hedeflenen 3. Lige çıkarmak için çalışacağız. Burada çok iyi bir oluşum var. Hedef doğrultusunda bir takım kurup şampiyonluğa ulaşacağız” şeklinde ifadelerde bulundu.

Aydoslu’nun bu sözleri üzerine Yayalar, “Hocamıza güvenimiz tam. Geçmişte yaşadığı şampiyonluklar bizim için çok iyi bir referans. Burada çok iyi bir konsensüs oluşturup Kozlu Belediyespor’umuzu şampiyonluğa taşıyacağız. Tek gayemiz bu. Hocamızdan, da oluşturacağımız takımdan da çok umutluyum. Uzun aradan sonra mücadele edeceğimiz ligde asansör olmayacağız. Hedefimiz 3. Lig. Camiamız hiç merak etmesin. 20 yılı aşkın süredir özlem duyduğumuz 3. Lige çıkacağız. ” dedi.

Yayalar ile Aydoslu, imza töreninin ardından Kozlu Belediye Başkanı aynı zamanda Kulüp Başkanı Ali Bektaş'ı makamında ziyaret edip hem desteklerinden dolayı teşekkür etti, hem de şampiyonluk sözü verdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi