MERKEZ Hakem Kurulu (MHK), 3. Ligde 4’üncü hafta maçlarında görev yapacak hakem ve gözlemcileri belirledi. Üst klasman gözlemcileri arasında yer alan Erol Pesen ile klasman yardımcı hakemi Emir Kılıçarslan, bu hafta Zonguldak’ı 3. Lig 2. grup ve 4. grupta temsil edecek.

Uzun yıllardır klasman yardımcı hakem kategorisinde yer alan Emir Kılıçarslan, Adıyamanspor 1954 Spor ile 52 Orduspor FK arasında oynanacak karşılaşmada kıdemli yardımcı olarak görev alacak. Kayseri bölgesinden klasman hakemi Necati Selçuk Şahin’in düdük çalacağı maçta diğer kenar çizginin sorumlusu Sivas bölgesinden Haydar Avcı olacak.

Karşılaşma, 11 Ekim Pazar günü saat 14.30’da Adıyaman Atatürk Stadı’nda oynanacak. Müsabakaya, Burak Cem Tahiroğlu gözlemci, Aytekin Aşıcı temsilci olarak atandı.

Bu sezon ki ikinci görevine çıkacak olan Emir Kılıçarslan, ilk görevine 20 Eylül’de Amed Sportif-Anagold 24 Erzincanspor arasında oynanan 2. Lig müsabakasında çıkmıştı.

Üst klasman gözlemcisi Erol Pesen, 3. Lig 2. grupta Darıca Gençlerbirliği ile Kahta 02 Spor arasındaki karşılaşmada görev alacak. Karşılaşma 11 Ekim Pazar günü saat 15.30’da Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak.

Söz konusu maçı, Emre Bulut (İzmir), Oğuz Akyüz (Manisa), Egemen Savran (İzmir) ve Emre Abar’dan (Manisa) oluşan hakem triosu yönetecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi