Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kozlu Belediyespor’da, geçen hafta Cuma günü yapılan antrenman sonrası gece aniden rahatsızlanıp kalp krizi geçiren teknik direktör Harun Aydoslu başarılı bir operasyon geçirdi. Aydoslu, bir süre evinde istirahat edecek.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kozlu Belediyespor’da Harun Aydoslu sevinci yaşanıyor. Geçirdiği kalp krizi sonucu Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan 56 yaşındaki teknik adamın tıkalı olan damarı, anjiyo yöntemiyle balon ve stent kullanarak açıldı. Yoğun bakım ünitesinde bir gün kaldıktan sonra servise alınarak takip ve kontrolleri yapılan Harun Aydoslu, sağlığının iyiye gitmesi üzerine bugün itibariyle taburcu edildi.

Bir süre dinlenecek olan tecrübeli teknik adam, ardından Kozlu Belediyespor’daki 2022-2023 sezonu mesaisine kaldığı yerden devam edecek.

Öte yandan, sağlığının her geçen gün daha iyiye gitmesinin mutluluğu içinde olan Harun Aydoslu, rahatsızlığı döneminde yanında olup dua eden tüm herkese teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Aydoslu, “Değerli dostlarım Cuma gecesi yaşadığım rahatsızlık sonucu kaldırıldığım Zonguldak Bülent Ecevit Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anjiyo yapılarak balonla tıkalı olan damarımız, Dr. Öğr. Naile Eriş Güdül ve ekibi tarafından başarılı bir operasyon ile açılarak stent takılmıştır.

Bir gün yoğun bakım ünitesinde, iki gün serviste kalarak bugün itibariyle taburcu oldum.

Süreçte olayın başlaması ile yanımda olan ailem ve değerli abim Halil Sağlam hocama, Kozlu Belediye Başkanı Sn. Ali Bektaş’a, Kilimli Belediye Başkanı Sn. Kamil Altun’a, futbol dünyasının bana kazandırdığı kulüp başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, futbolcu kardeşlerime, defalarca çağrı ve mesajını gördüğüm ama dönemediğim herkese, acımızı paylaşmak isteyen, bizler için dua eden paylaşım ve yorum yapma nezaketinde bulunan iyi niyet temennileriyle bana ve aileme dostluklarını en samimi duygularla hissettiren tüm gönül dostlarıma çok çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi