Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2. Lig Beyaz grupta 25’inci haftada Zonguldak Kömürspor’un deplasmanda Amed Sportif’le oynayacağı mücadeleye Tekirdağ bölgesi klasman hakemi Mehmet Ali Özer’i atadı.

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, 24 Şubat Çarşamba günü Play-Off’u kovalayan Amed Sportif’le karşılaşacak. 90 dakika mücadelesi, Diyarbakır Stadı’nda 13.00’te başlayacak.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) söz konusu maçı yönetecek hakemi ve triosunu açıkladı. Kurul, Tekirdağ bölgesi klasman hakemi Mehmet Ali Özer’i zorlu müsabaka için görevlendirdi. Özer’in yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden klasman yardımcı hakemler Samet Özkul ile Efe Kurtuluş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi yine İstanbul bölgesinden Bektaş Bayram.

4'üncü hakem olarak görev aldığı iki maçta Zonguldak Kömürspor galip geldi

ÖZER'LE YENİLGİ YOK

Tekirdağlı hakem, meslek kariyerinde 3’üncü kez Zonguldak Kömürspor’un maçında görev alacak. Genç klasman, Zonguldak Kömürspor’un 13 Ekim 2019’da Hekimoğlu Trabzon’u 4-1 yendiği maç ile 24 Mart 2019’da Fethiyespor’u 1-0 yendiği maçta dördüncü hakemdi.

Ayrıca 18 Şubat’ta Mamak FK-1922 Konyaspor maçında dördüncü hakem olarak görev alan Mehmet Ali Özer, 2. Ligde en son 3 Şubat’ta Kastamonuspor-Bodrumspor maçını yönetti.

25’inci hafta öncesi hem üstte, hem altta amansız bir yarış var

TELAFİSİ OLMAYAN MAÇLAR

Beyaz grupta 25’inci haftada birbirinden zorlu müsabakalar oynanacak. Bu maçlarda Balıkesir, Adana, İzmir, Antalya, Sivas, Ankara, Muş, Şanlıurfa bölgesi hakemleri düdük çalacak.

25’inci hafta karşılaşmaları 24 Şubat Çarşamba günü Tekirdağ, Niğde, Bursa İnegöl, Trabzon, Erzincan, Diyarbakır, Kahramanmaraş, İstanbul Sancaktepe, Ankara’nın ev sahipliğinde oynanacak.

Haftanın maçlarında Ergene Velimeşe-Manisa FK, Niğde Anadolu FK-Çorum FK, İnegölspor-Kocaelispor, Hekimoğlu-Şanlıurfaspor, Erzincanspor-Uşakspor, Kahramanmaraşspor-Hacettepespor, Sancaktepe-Gümüşhanespor karşı karşıya gelecek.

Merkez Hakem Kurulu, bu maçlara Şanlıurfa’dan Erhan Kutlu, Muş’tan Mehmet Şükrü Közcü, Ankara’dan Efe Tanrıverdi, Sivas’tan Adem Sarıtaş, Antalya’dan Ömer Faruk Turtay, İzmir’den Ferhan Kestanlıoğlu, Adana’dan Tarık Güldal, Balıkesir’den Adnan Deniz Kayatepe’yi atadı.

Çarşamba maçları öncesi grupta Manisa FK’nın liderliği devam ediyor. 61 puanla zirvede yer alan Siyah-Beyazlı ekip, bir maçı eksik Hekimoğlu Trabzon’a 19 puan fark atmış durumda. 42 puanla ikinci sırada yer alan Hekimoğlu Trabzon’la birlikte 41 puanlı Erzincanspor ve 40’ar puanlı iki takım Ankara Demirspor ile Uşakspor Play-Off hattını oluşturuyor.

39 puanlı Sarıyer, 38’er puanlı Kocaalispor ile Amed Sportif, 6, 7 ve 8’inci basamakta sıralanarak Play-Off için amansız bir mücadele sergiliyor.

Grupta düşme potası ise adeta alev alev. 16’ncı Niğde Anadolu FK ile 17 puanlı Şanlıurfaspor 14’er puanla sıralanırken, 18’inci Hacettepespor ve 19’uncu Gümüşhanespor 13’er puanla son iki basamakta yer alıyor.

Diyarbakır’da bu sezon 12’nci deplasman maçına çıkacak Zonguldak Kömürspor ise, haftaya bir maçı eksik 22 puanla 12’nci sırada girdi. Kırmızı-Lacivertliler, 24’üncü haftada kar nedeniyle ertelenen Sancaktepe FK maçını 28 Mart Pazar günü oynayacak.

Çarşamba günü oynanacak haftanın maçları ve hakemler şöyle:

Saat 13.00 Mustafa Kemal Atatürk Stadı: Ergene Velimeşespor-Manisa FK (Erhan Kutlu-Şanlıurfa)

Saat 13.00 Niğde 5 Şubat Stadı: Niğde Anadolu FK-Çorum FK (Mehmet Şükrü Közcü-Muş)

Saat 13.00 İnegöl İlçe Stadı: İnegölspor-Kocaelispor (Efe Tanrıverdi-Ankara)

Saat 13.00 Ortahisar Yavuz Selim Stadı: Hekimoğlu Trabzon-Şanlıurfaspor (Adem Sarıtaş-Sivas)

Saat 13.00 Mustakil Spor Tesisleri: Erzincanspor-Uşakspor (Ömer Faruk Turtay-Antalya)

Saat 13.00 12 Şubat Stadı: Kahramanmaraşspor-Hacettepespor (Ferhan Kestanlıoğlu-İzmir)

Saat 13.00 Diyarbakır Stadı: Amed Sportif-Zonguldak Kömürspor (Mehmet Ali Özer-Tekirdağ)

Saat 13.00 15 Temmuz Stadı: Sancaktepe FK-Gümüşhanespor (Tarık Güldal-Adana)

Saat 13.00 TCDD Tesisleri: Ankara Demirspor-Sarıyer (Adnan Deniz Kayatepe-Balıkesir)

Afyonpor (BAY)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi