Zonguldak’ta 20 yılı aşkın süre oynadığı futbola 2014 yılında Zonguldak Belediyespor’da nokta koyan, ardından hayatına yeni bir yön vererek Zonguldak Belediyesi’nde zabıt memuru olarak göreve başlayan Murat Tokul, dün akşam hayatının en mutlu günlerinden biri yaşadı. Eski amatör futbolcu, kendisi gibi zabıta memuru olan meslektaşı Hatice Kahyaoğlu ile hayatını birleştirdi.

Kilise Yaman Restaurant’ta gerçekleşen düğün töreni kalabalık davetli topluluğu önünde gerçekleşti. Baba Kemal Tokul ile eşi Fatma Tokul davetlilerle yakından ilgilenirken, uzun yıllar aynı takım forması altında kader birliği yaptığı takım arkadaşları, antrenörler, Zonguldak Belediyesi ve Zabıta Müdürlüğü personeli ile dost ve akrabaları, eski amatör futbolcuyu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Nikahı Belediye Başkanı Ömer Selim Alan kıydı

ZABITA YELEĞİ GİYDİLER

Murat Tokul ile Hatice Kahyaoğlu’nun nikahını, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan kıydı. Çift, mesleklerinin önemli bir parçası olan zabıta yeleğiyle nikah masasına oturdu. Bu sırada davetliler, “Böyle olur zabıtanın nikahı” yorumlarında bulundu.

Bir ömür boyu mutluluğa yüksek sesle “evet” cevabı veren çift, nikah defterini alkışlar eşliğinde imzaladı. İmzaların atılmasının ardından Başkan Alan, evlilik cüzdanını gelin hanıma vererek, iyi günde, kötü günde mutluluk dileklerini iletti. Nikah töreni, Başkan Ömer Selim Alan’ın, Tokul-Kahyaoğlu çiftine hediye takdim etmesiyle sona erdi.

Nikahın kıyılmasının ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğün, pasta merasimi sırasında muhteşem görüntülere sahne oldu. Birbirlerine pasta ikramı sırasında etrafa mutluluk saçan çift, düğün sonunda tebrikleri kabul edip yeni bir hayata yelken açtı.

ŞAFAK Spor olarak Murat-Hatice Tokul çiftini kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi