Kurulduğu 2010 yılından bu yana büyüyen ve gelişen bir kulüp görüntüsüyle örnek teşkil eden Sarayspor Kulübü, sponsorluk anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Kulüp, ulaşım sponsorluğu için Doğu Otomotiv’le anlaşma sağladı.

ZONGULDAK’TA altyapısı en iyi amatör kulüplerin başında gelen Sarayspor Kulübü, 2020-2021 futbol sezonu öncesi yeni bir sponsorluk anlaşmasına vardı. 7 farklı yaş kategorisinde faal olan kulüp, kentte faaliyet gösteren Doğu Otomotiv’le ulaşım sponsorluğu anlaşmasına vardı. Yeni futbol sezonunu kapsayan anlaşma üzerine Kulüp Başkanı aynı zamanda antrenörü Turan Altıntaş ile antrenör Hakan Sağlam, sponsor firma işletmecisi Muhammet Aydemir’le bir araya geldi. Anlaşma kapsamında işadamı Aydemir, sarı-kırmızılı kulübün tüm yaş kategorilerinde maçlara gidiş gelişlerle ulaşım masraflarını karşılayacak. Buna karşılık olarak kulüp de yeni sezonda giyilecek formaların kol kısmında Doğu Otomotiv’in reklamını taşıyacak.

Ana sponsor Sınav Koleji’nden sonra Doğu Otomotiv’i de sponsorlar arasına dahil eden Sarayspor Kulübü, böylelikle sponsor ağını genişletmiş oldu. Reklam sponsorluk konusunda büyük bir tecrübe kazanan kulüp yönetiminin bu konudaki girişimleri devam edecek. Amatör kulüp olmasına rağmen profesyonel yönetim anlayışıyla hareket eden kulüp, önümüzdeki günlerde forma göğüs ve sırt reklam sponsorluğu konusunda önemli firmalarla anlaşma yoluna gidecek.

Bugün sağlanan kesin anlaşmanın ardından Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş, yeni sponsor firma Doğu Otomotiv sahibi Muhammet Aydemir’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

2010 yılında kurulan kulübün gelişimi ve büyümesi için çaba sarf ettiklerini dile getiren Altıntaş, “Kurulduğumuz 2010 yılından bu yana kulüp olarak yaptıklarımız ortada. 30'u aşkın şampiyonluklar, sayısız kupalar, Türkiye Şampiyonası başarıları, yetiştirdiğimiz futbolcular, Zonguldak ve Türk futboluna kazandırdığımız oyuncular hepsi 10 yıllık süre içinde yapıldı. Zonguldak futboluna büyük katkı sağladığımızı düşünüyorum. Yetiştirdiğimiz ve hali hazırda yetişen futbolcularımız var. Bünyemizde yüzlerce öğrenci futbolcu olma yolunda ilerliyor. Kulüp olarak hedef noktamız çocuk ve gençlerimiz. İşimiz futbolcu yetiştirmek. Çocuklarımızın futbolla birlikte sosyal anlamda gelişimlerini sağlamak için uğraş veriyoruz. Bunu yaparken de profesyonel bir yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz. Sarayspor’u bir marka haline getirmek en büyük arzumuz. Bu yolda çok iyi ilerliyoruz. En büyük destekçilerimiz sponsorlarımız. Ana sponsorumuz Sınav Koleji’nden sonra ulaşım sponsorluğu konusunda Doğu Otomotiv’le anlaşma sağladık. Muhammet Aydemir’e kulübümüze sponsor olduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

Antrenör Hakan Sağlam da Doğu Otomotiv desteğiyle kulübün daha güçlü hale geldiğini dile getirdi, bu desteklerin karşılığının kupa olarak geri döneceğini dile getirdi. Sağlam, sponsor Muhammet Aydemir’e desteğinden dolayı teşekkür etti.

Sponsor firma sahibi Muhammet Aydemir ise, Sarayspor Kulübü’nü yakınen takip ettiğini dile getirerek, “Sarayspor’un futbolda Zonguldak’a kattığı değer ortada. Altyapılarda marka bir kulüp haline geldiler. Doğu Otomotiv olarak kulübe katkımız olsun istedik. Ulaşım sponsorluğu konusunda desteğimiz olacak. Kendilerine yeni futbol sezonunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi