Bölgesel Amatör Lig ekibi Devrek Belediyespor, 15 Şubat’ta başlayacak amatör transfer dönemi öncesi Eskişehir Yunusemrespor’dan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Ümitcan Balcı ile anlaşmaya vardı. Genç oyuncu, anlaşma üzerine Devrek’e gelerek kırmızı-beyazlı takımla çalışmalara başladı.

Altyapısı İstanbulspor olan Ümitcan, 2018 yılında profesyonelliğe geçiş yaptı. Ardından Yeni Malatyaspor’a geçiş yapan genç oyuncu, 2019 yılında tekrar amatöre dönüş yaparak Bölgesel Amatör Lig temsilcileri Pamukova 1968 Spor ve Eskişehir Yunusemrespor formaları giydi.

Kariyerine Devrek Belediyespor’la yine Bölgesel Amatör Ligde devam edecek olan Ümit Can’ın 3. Ligde 1, U21 Ligi’nde 17, Bölgesel Amatör Ligde 22, Akademi liglerinde 87 maçı var.

Savaş Demiral, nam-ı diğer Büyük Savaş, Zonguldak Kömürspor-İnegölspor maçının ardından spor medyasına konuştu

DEVREK'E 3. LİGE ÇIKARMAK İSTİYOR

Bu arada Devrek Belediyespor’un teknik direktörü Savaş Demiral, dün Devrek İlçe Stadı’nda oynanan Zonguldak Kömürspor-İnegölspor maçını izledi. Zonguldaksporlu efsane futbolcu, Mart ya da Nisan ayında başlaması planlanan Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarına başladıklarını ifade ederek, “Devrek olsun, Zonguldak olsun bu bölgede futbol çok seviliyor. Hedefimiz şampiyonluk olacak. Buraya hedefi yakalamaya geldik fakat pandemi nedeniyle sıkıntılar yaşıyoruz” dedi.

Demiral, uzun yıllar formasını giydiği Zonguldakspor şimdiki adıyla Zonguldak Kömürspor’un 2-1’lik İnegölspor galibiyeti için de, “Bu maçla birlikte eski günlerimizi yad ettik. İnşallah Zonguldak kümede kalır. Zorlu bir maç oynadılar. Alınan 3 puan önemliydi. Neticede alt sırada yarış halinde olunan rakiple oynanan bir maç.” şeklinde görüş aktardı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi