Kadınlar 2. Voleybol Ligi’nin yeni takımı Çaydeğirmeni Belediyespor, ilk kez mücadele edeceği ligde şampiyonluk hedefliyor. Transferleri bu doğrultuda yapan Çaydeğirmeni ekibi, kadrosuna önemli bir ismi daha kattı. Beşiktaş’ın altyapısından yetişen, geçen sezon Konya Ereğli Belediyesi’nde oynayan orta oyuncu Sevcan Eyi’yle 2021-2022 voleybol sezonu için anlaşmaya varıldı.

25 yaşında, 1.83 boyundaki oyuncu daha önce Beşiktaş, Esenler Belediyesi, Kayseri OSB Teknik Koleji, Antakya Belediyesi, Mersin Yenişehir Belediyesi, Konya Ereğli Belediyesi formaları giydi.

Çaydeğirmeni Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında şuana kadar Sivrihisarspor’dan pasör Tuğçe Darıcalı, Adana İdmanyurdu Belediyespor’dan smaçör Berna Apa, Bizimkent Spor Kulübü’nden pasör çaprazı Tuğba Tuğçe Dalar ve mevcut kadrodan pasör Berra Bağdat, libero Elif Diyana Pars ve smaçör Defne Eyican’la anlaşmaya vardı.

YAVUZARSLAN VE AKTOP İKİLİSİYLE DEVAM

Öte yandan, Çaydeğirmeni Belediyespor Kulübü geçen sezon takımı Bölgesel Ligde şampiyonluğa taşıyan başantrenör Yusuf Yavuzarslan ve yardımcı antrenör Serdar Aktop ikilisiyle 2. Ligde de devam edecek. Kulüp, Zonguldaklı iki antrenörle kısa bir süre önce yeni sezon için el sıkıştı.

Meslek kariyerinde önemli takımlarda görev yapan, başarı tablosuna geçen sezon Bölgesel Lig şampiyonluğunu yazdıran Yavuzarslan, bu başarısını 2. Lige taşımak istiyor. Bu doğrultuda bir transfer politikası yürüten Yavuzarslan, kurulacak kadronun 2. Ligde büyük iş yapacağına inanıyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi