Zonguldak Kömürspor’un yeni sezon için yeniden el sıkıştığı forvet oyuncusu Haluk Türkeri, uzun tatil döneminin ardından Zonguldak’a gelerek takıma katıldı. Yeni teknik ekip ve takıma yeni dahil olan transferlerle tanışan 10 numara, ardından ayağının tozuyla ilk idmanını gerçekleştirdi.

Geçen sezon Adıyaman’dan geldiği Zonguldak Kömürspor’da yarım sezonda 9 gol atarak takıma büyük katkılar sağlayan 35 yaşındaki golcü, yeni sezonda kariyerine yine Zonguldak Kömürspor’la devam edecek. 

Kesin anlaşmanın sağlanması üzerine Zonguldak’a gelen Haluk, takıma dahil olarak yeni sezon hazırlıklarına başladı. Tatil döneminde formunu koruduğu gözlenen golcü futbolcu, yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

DAHA ÇOK GOL, DAHA ÇOK KATKI

İyi bir kamp dönemi geçirip sezona formda bir şekilde başlamak isteyen Haluk Türkeri, yeni sezondan beklentilerini ŞAFAK Spor’a anlattı. Golcü futbolcu, yeniden Zonguldak Kömürspor’da kaldığı için mutlu olduğunu dile getirirken, gollerine kaldığı yerden devam etmek istediğini belirtti.

İyi bir hazırlık süreciyle birlikte lige formda başlamak istediğini aktaran Elmas’ın golcüsü, “Zonguldak Kömürspor bana heyecan veren bir kulüp. Burada kaldığım için mutluyum. Yeni sezonda yeni hedefler peşinde koşacağız. Geçen sezon devre arasında geldiğim Zonguldak Kömürspor’da iyi bir süreç yaşadım. Gollerime kaldığım yerden devam edeceğim. Maçların Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olması bize ayrı bir coşku katacak. Seyircimiz de yanımızda olacak. Geçen sezondan farklı bir lig olacağını düşünüyorum. Yarım sezonda 9 gol atmıştım. Bu sayıyı daha yukarılara çıkarıp, takıma daha fazla katkı sağlayacağım” şeklinde konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi