Süper Amatör Ligde ikinci haftanın açılış karşılaşmaları Alaplı sahasında oynandı. Günün kazanan tek takımı Alaplı Belediyespor oldu. Yenimahallespor ile Gülüç Belediyespor arasındaki müsabaka skor eşitliğiyle sona erdi.

Ligde ikinci hafta heyecanı Klasman A grubuyla başladı. Günün maçlarında Ereğli Yenimahallespor-Gülüç Belediyespor, Alaplı Belediyespor-Üzülmezspor karşı karşıya geldi. İlk haftayı maç yapmadan BAY geçen Yenimahallespor, Gülüç Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı. Gülüç, sezonu 6-0’lık Kozlu Belediyespor yenilgisiyle açmıştı. Bu beraberlik üzerine iki takım sezonun ilk puanını aldı.

Bu maçın ardından Alaplı Belediyespor, Üzülmezspor’u konuk etti. Sezona puan kayıplarıyla başlayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf, ev sahibi Alaplı Belediyespor oldu. 35’inci dakika golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Alaplı temsilcisi, ikinci yarıda 77 ve 85’inci dakikalarda rakip kalede iki gol daha bularak skoru 3-0’a getirdi. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

İlk hafta İhsaniyespor beraberliğinin ardından gelen galibiyetle puanını 4’e çıkaran Alaplı Belediyespor, "2 maç 4 puan"la sezona iyi bir başlangıç yaptı. Üzülmezspor ise, 3-1’lik Akınspor yenilgisinden sonra Alaplı’ya da 3 golle mağlup oldu.

Süper Amatör Ligde ikinci haftaya 7 Kasım Pazar günü Klasman A grubunda Kozlu Belediyespor-Kozlu İhsaniyespor, Klasman B grubunda Perşembe Belediyespor-Gelikspor ve Çaydeğirmeni Belediyespor-İstasyon Gemicilerspor maçlarıyla devam edilecek.

Öte taraftan, Alaplı sahasında yaşanan tribün sıkıntısı bugün peş peşe oynanan iki maçta kendini bir kez daha gösterdi. Güzel havayı fırsat bilip maç keyfi yaşamaya gelen futbolseverler oturacak yer bulamayınca, maçları beleştepe diye tabir edilen tepe noktadan yerde oturarak izledi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi