Süper Amatör Ligde 2022-2023 sezonuna şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Alaplı Belediyespor, dış transferde geçen sezon Çaycumaspor’da forma giyen forvet oyuncusu Caner Kara’yı renklerine bağladı. 32 yaşındaki tecrübe, dün yapılan görüşme neticesinde kendisini sarı-mavi yapan imzayı attı.

Zonguldak’ta, Kozlu Belediyespor, Kilimli Belediyespor , Devrek Belediyespor, Gelikspor ve Çaycumaspor gibi önemli kulüplerde forma giyen, bir dönem il dışına açılarak Kastamonu Tosya Belediyespor, Ayancık Belediyespor, Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor ve Konya Akşehirspor deneyimleri yaşayan Zonguldaklı futbolcu, 2022-2023 sezonuyla birlikte kariyerine Alaplı Belediyespor’u dahil edecek.

Sarı-Mavi forma altında şampiyonluk peşinde koşacak olan Caner, yeni takımının 2022-2023 sezonunda gol yollarında en etkili ismi olacak. Caner, yarı profesyonel lig olarak lanse edilen Bölgesel Amatör Ligde büyük bir deneyime sahip. Bu yönüyle Alaplılı forvet, ter dökeceği Süper Amatör Ligde golleriyle sezona damga vurabilir.

Öte yandan Alaplı Belediyespor, dış transferde daha önce Kozlu Belediyespor’dan Fatih Deniz, Emrah Ergür, Ali Koçaklı ile Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’dan Ereğlili Serbay Aydın’ı renklerine bağlamıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi