Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın destekleriyle dış cephesi yeniden giydirilen idman ve altyapı otobüsü hazır kıta. 2009 yılından bu yana 2. Lig ekibine hem A takım, hem altyapı düzeyinde hizmet veren otobüs, yeni sezonda da aynı şekilde kırmızı-lacivertli renkler için yol katedecek.

Yeniden dizayn edilen otobüs, kırmızı-lacivert renklerin üzerine “Emeğin Başkent Zonguldak” yazısıyla dikkat çekiyor. Gücünü yıllardır maden işçisinden alan, dolayısıyla “İşçi Milli takımı” diye lanse edilen Zonguldak Kömürspor, otobüsle seyahat ettiği her yerde kulübü temsil edeceği gibi yıllardır Zonguldak’ı ve Türkiye’yi omuzlarında taşıyan madencinin timsali olacak.

Öte yandan, yenilenen haliyle idman ve altyapı otobüsü görenlerin büyük beğenisi kazandı. Özellikle kırmızı-lacivertli renklere gönül veren taraftar, “Ah bir de takım otobüsümüz olsa” yorumu yapmaktan kendini alamadı.

Takım otobüsü konusunda kısa bir süre önce yine Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın destekleriyle gelişme yaşandı. Yönetimin talebi üzerine Alan, konuyu Eylül ayındaki Belediye Meclis Toplantısı’na taşıyacak. Gündem maddesi olarak oylamaya sunulacak otobüs konusu, kabul edildiği takdirde belediyenin kiralama yoluyla alacağı bir otobüs, dış cephesi yine aynı şekilde giydirilip 2021-2022 futbol sezonu için A takıma tahsis edilecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi