Bölgesel Amatör Lig ekibi Kilimli Belediyespor’da Kerem Şenel dönemi resmen başladı. Perşembe günü sağlanan anlaşma üzerine meslektaşı Serkan Bankoğlu’nun yerine koltuğa oturan Şenel, ilk 3 puan sınavını Maltepespor’a karşı verecek.

Antrenörlük mesleğinde en son Gelikspor’u çalıştıran Şenel, uzun aranın ardından Kilimli Belediyespor’da göreve başladı. Meslek kariyerinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig deneyimi yaşayacak olan 46 yaşındaki teknik adam, yeni takımıyla kısa lig sezonunda başarılı olup kendisini göstermek istiyor. Şenel, başarılı olduğu takdirde 2021-2022 sezonunda da sarı-siyahlı takımla yoluna devam edecek.

Takımı hem teknik-taktik, hem de psikilojik yönden Maltepe’ye hazırlıyor

ÖZGÜVEN AŞILIYOR

8-0’lık farklı Bulvarspor yenilgisinin ardından göreve gelen Kerem Şenel, BAY haftasını fırsat bilip futbolcuları ve takımı teknik-taktik ve psikolojik yönden 23 Haziran Çarşamba gün ki Maltepespor maçına hazır hale getirecek.

Sarı-Siyahlı eşofmanları giyerek sahaya inen Kilimli Belediyespor’un yeni antrenörü, futbolcularla tanışma aşamasının ardından kolları sıvadı. 8-0’ın moral bozukluğunu yaşayan futbolcularla yakın kontak kuran Şenel, takım üzerindeki olumsuz havayı dağıtmaya çalışıyor. Hem toplu, hem de birebir konuşmalarla düşük olan moral seviyesini yukarıya çıkarmak için yoğun çaba sarfeden sarı-siyahlı hoca, birçoğunu yakından tanıdığı futbolculara bireysel anlamda daha iyisini yapabileceklerini anlatıp özgüven aşılıyor.

2'de 2 hesaplıyor

Kilimli’deki teknik-taktik çalışmalarını Salı günü sonlandırıp aynı gün Maltepespor deplasmanı için İstanbul’a yola çıkacak olan Kerem Şenel, ilk 3 puan sınavını başarıyla geçmek istiyor. Prestij açısından önem arz eden bu maçın ardından Bulvarspor’la ilk iç saha mücadelesi verecek Şenel’in hedefi, sezonu 2’de 2’lik galibiyet serisiyle noktalamak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi