2. Lig temsilcisi Kahramanmaraşspor’un 67 numarası Hüseyin Yılmaz’ın yeni sezondan beklentisi bir hayli fazla. Günde çift idman programıyla form tutan solak oyuncu, çalışmalarının karşılığını ligde alacağına inanıyor. Yarıda kalan geçen sezonu 21 maçla tamamlayan 67 numara, 2020-2021 sezonunda gol ve asistlerinin yanı sıra 30 maç üzeri hedefliyor.

ZONGULDAK Kömürspor’da aralıksız 7 yıl oynadıktan sonra geçen sezon il dışına açılarak önce Amed Sportif, ardından Kahramanmaraşspor serüvenleri yaşayan Hüseyin Yılmaz, yeni sezonda kariyerine yine Kahramanmaraşspor’la devam edecek. 2. Lig ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Zonguldaklı, kırmızı-beyazlı takımda 67 numarayla boy gösterecek.

Yeni sezon hazırlıkları için Kahramanmaraş’a giderek takıma katılan Zonguldaklı, günde çift antrenman programıyla form tutuyor. 2. Lig ekibinin çalışkan ismi, kamp çalışmalarını ŞAFAK Spor’a değerlendirdi.

“İYİ BİR SEZON OLACAĞI KANISINDAYIM”

Yeni sezona yeni bir kadro oluşumuyla girdiklerini dile getiren 67 numara, hedeflerinin Kahramanmaraşspor’u ilk 5'e taşımak olduğunu kaydetti.

Kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini, sabah-akşam yaptıkları antrenmanlarda teknik ekibin hazırladığı programı çok iyi uyguladıklarını aktaran Zonguldaklı, 19 Eylül’de başlayacak sezona kadar hazır hale gelip lige iyi başlamak istediklerini dile getirdi.

Kahramanmaraşspor’da ikinci döneme hazırlandığını, geçen sezon ki performansının üzerine çıkarak takıma daha fazla katkı vermek istediğini belirten solak oyuncu, “Burada günde çift idman programıyla sezona hazırlanıyoruz. Özverili bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılığını ligde alacağımıza inanıyorum. Geçen sezon yarıda kalan ligi 9’uncu tamamlamıştık. Yeni sezonda hedefimiz ilk 5 ve daha yukarılar olacak” dedi.

67 numara, geçen sezonun 21 maçlık performansla tamamladığı hatırlatılması üzerine, “Farklı bir lig sezonu oldu. Sezona Amed Sportif’ta başladım, Kahramanmaraşspor’da tamamladım. İki farklı takımda 21 maçım var. Lig yarıda kalmamış olsaydı, bu sayı daha fazla olabilirdi. Kendimi artık yeni sezona hazırlıyorum. Kahramanmaraş’ta yeni bir başlangıç. Her futbolcu gibi benim de hedef planlamam var. 30’un üzerinde bir maç performansıyla birlikte gol ve asistlerimle takımıma katkı sağlamak istiyorum. Kendimi bu hedefe hazırlıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Sezona bomba gibi gireceğim” şeklinde ifadelerde bulundu.

İSTİKRARLI FUTBOLUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Zonguldak Kömürspor’da 7 sezonda 166’sı ilk onbir 196 maçta 14 bin 130 dakika süre alan Hüseyin, bu süreçte iki şampiyonluk gördü. Klas solak, attığı goller ve yaptığı adrese teslim asistlerle şampiyonluk sezonlarının değişilmezi olurken, 2013-2014 sezonu Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğunda 25 maçta 2 bin 17, 2015-2016 sezonu 3. Lig şampiyonluğunda 35 maçta 2 bin 523 dakika rol aldı.

Kömürspor’daki kariyerinin ardından yarım sezon Amed Sportif, yarım sezon Kahramanmaraşspor forması giyen Zonguldaklı, bu iki takımda sezonu 12’si ilk onbir 21 maçta bin 183 dakikayla tamamladı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi