Kırmızı-Lacivertli takımın gol umudu Sinan Uzun, iç sahadaki ilk maçta boş geçmedi, 39. saniyede klasik gollerinden birini attı.

ZONGULDAK Kömürspor’un ileri uç oyuncusu Sinan Uzun, Niğde Anadolu FK maçında gol perdesini açan isim oldu. Maçın henüz başında 39’uncu saniyede rakip savunmanın hatasını affetmeyen golcü, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda klasik vuruşlarından birini yaparak takımı 1-0 öne geçirdi. Oyunda kaldığı süre içinde çalışkanlığıyla dikkat çeken tecrübeli oyuncu, 77’nci dakikada yerini Tezcan’a bıraktı.

Uzun aradan sonra giydiği Zonguldak Kömürspor formasıyla ilk golünü atmanın mutluluğunu yaşayan golcü, maç sonu değerlendirmede bulundu.

İnegölspor beraberliğinin ardından gelen galibiyetin moral verici olduğunu dile getiren Sinan, “Kazanmak güzel. İlk yarıda attığı 2 golle sonuca vardık. Geçen haftaki beraberlikten sonra aldığımız 3 puan müthiş oldu. 2 maç 4 puan başlangıç açısından çok iyi. Bu maçtaki görevimizi tamamladık. Şimdi önümüzde Ergene Velimeşe’yle oynayacağımız 3'üncü hafta maçı var. Puan ya da puanlar almaya gideceğiz” dedi.

Sinan, 39’uncu saniyede attığı gol için de, “Maçın hemen başında benim için kaçınılmaz bir fırsattı. Topu biranda önümde buldum ve kaleciyle karşı karşıya kaldım. Bu tür pozisyonlar sevdiğimiz pozisyonlar. Kaçırılmayacak gol pozisyonuydu. Gereğini yaptım. İç sahada gol atmak güzel. Daha iyi olacağız. İyi oldukça gollerimin devamı gelecek. Takdir edersiniz ki 15 günlük çalışma dönemiyle lige başladık. İkinci yarıda fizik olarak düştük. Daha çok çalışacağız ve daha iyi olacağız. Zamanla performansımız yüzde 60, 70, 80, 90’ları bulacak” diye konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi