Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kozlu Belediyespor transferde durmak bilmiyor. Yeşil-Beyazlı yönetim, teknik direktör Harun Aydoslu’nun alınmasını istediği futbolcular arasında yer alan Oğuzhan Yıldırım’ı renklerine bağladı. 22 yaşındaki genç kenar oyuncusu, bugün Kozlu’ya gelerek İkinci Başkan Deniz Yayalar’ın huzurunda kendisini yeşil-beyaz yapan imzayı attı.

Kozlu Belediyespor’a transfer olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu dile getiren Yıldırım, hedeflenen şampiyonluğa ulaşmak için elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi.

Başkan Yayalar, kulübün bütçesi dahilinde hedef yapısına uygun, kalite seviyesi yüksek transferler yaptıklarını, bu transferlerden birisinin de Oğuzhan olduğunu aktardı. Yeşil-Beyazlı Başkan, transfer çalışmalarının büyük bir titizlikle yürütüldüğünü sözlerine ilave ederek, “Uzun aradan sonra mücadele edeceğimiz Bölgesel Amatör Ligde başarılı olmak istiyoruz. Bu doğrultuda transferler yapıp güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Şuana kadar transferde izlediğimiz yol çok iyi. Aldığımız futbolcular kendilerini ispatlamış, profesyonel ve Bölgesel Amatör Lig deneyimi olan futbolcular. Bundan sonraki transferlerimiz de bu şekil olacak. Tek amacımız iyi ve güçlü bir kadro oluşturup Kozlu Belediyespor’u zirveye taşımak” dedi.

Geçen sezon Samsun Atakum Belediyespor’da forma giyen Oğuzhan Yıldırım’ın Tokat Erbaaspor, Nazilli Belediyespor, Samsunspor altyapı geçmişi var.

Genç yaşında profesyonel kariyer edinen genç oyuncu, 3. Ligde 41, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 olmak üzere 44 profesyonel lig maçında 2 bin 810 dakika forma giydi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi