Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu 2020-2021 sezonu planlaması kapsamında Batı Karadeniz bölgesi takımlarıyla bir araya geldi. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in ev sahipliğinde düzenlenen 2020-2021 sezonu toplantısı geniş bir katılımla gerçekleşti.

Başkan Gebeş, toplantı öncesi Federasyon Başkanı Gürsu ile beraberindeki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve Federasyon Uluslararası Sportif Faaliyetler Kurulu üyesi Orhan Yazıcı’ya Dünyaca ünlü Devrek bastonu hediye etti. Buna karşılık olarak Federasyon Başkanı Gürsu da misafirperverliğinden dolayı Gebeş'e Federasyonun logosunu taşıyan özel saat takdim etti.

Ziyaretin ardından Çaydeğirmeni River Mill Park’ta gerçekleştirilen toplantıya, Batı Karadeniz bölgesinde yer alan Zonguldak, Ereğli, Çaycuma, Devrek, Çaydeğirmeni, Bartın, Karabük, Kastamonu, Safranbolu, Düzce, Bolu, Akçakoca temsilcileri katıldı. Katılımın yüksek olması, Federasyon Başkanı Kenan Gürsu’yu memnun etti.

Toplantıda, 2019-2020 sezonunda Batı Karadeniz Yeşil ve Mavi grupta şampiyon olan Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler ile Kastamonu Masterler takımına şampiyonluk kupaları takdim edildi, ayrıca Zonguldakspor’a fair-play ödülü verildi.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ

20 TAKIMLA OYNANACAK

2015 yılından bu yana eski amatör ve profesyonel futbolculara ikinci baharlarını yaşatan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde 2020-2021 futbol sezonunda Batı Karadeniz bölgesinden 20 takım yer alacak. Mavi ve Yeşil olmak üzere yine iki grupta toplanacak takımların hangi grupta yer alacakları, önümüzdeki günlerde federasyon tarafından çekilecek kurayla belli olacak.

Buna göre, Ereğli'de 2019 yılında hayatını kaybeden futbol antrenörü Zafer Men'in adını taşıyan yeni sezonda Batı Karadeniz bölgesinde Zafer Men Ereğli Veteranlar, Safranbolu Veteranlar, Sağlık Veteranlar Karabük, Elit Masterler, Gedik Piliç Düzce, Devrek Karşıyaka Masterler, Akçakoca, Alaplı Veteranlar, Bolu, SBD Kdz. Ereğli Veteranlar, Kastamonu Veteranlar, Aydınlıkevler Veterenlar, Yaşa Yaşat Karabük, Kardemir Yaşa Yaşat, Zonguldakspor Veteranlar, Veli Restaurant Devrek Veteranlar, Ereğli Veteranlar, Çaydeğirmeni Veteranlar, Çaycuma Veteranlar ve Bartın Şehit Uğur Akyer Veteranlar yer alacak.

10’arlı 2 grupta toplanacak takımlar, muhtemel 26 Eylül’de başlaması planlanan 2020-2021 futbol sezonunda geçmiş yıllara nazaran çekişmeli bir lig heyecanı yaşayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

      

Editör: Haber Merkezi