Kadınlar 2. Voleybol Ligi’nin yeni takımı Çaydeğirmeni Belediyespor, transferde dur durak bilmiyor. İlk kez mücadele edeceği ligde şampiyonluk hedefleyen Kırmızı-Yeşilli takım, bir arada yürüttüğü iç ve dış transferde 5 Temmuz’dan bu yana 5 oyuncuyla anlaşmaya vardı. Transferlerden 3’ü dışarıdan, 2’si geçen sezon ki mevcut kadrodan.

Çaydeğirmeni Belediyespor’un son olarak geçen sezon Bölgesel Ligde şampiyon olan kadroda yer alan Berra Bağdat’la anlaşmaya vardı. 20 yaşındaki pasörle devam kararı alan Çaydeğirmeni ekibi, oyuncuyla yaptığı görüşmeden olumlu ayrıldı. Anlaşma üzerine Bağdat ile 2021-2022 sezonu için kesin anlaşmaya varıldı.

Berra Bağdat, Karamürsel Belediyespor’un altyapısından yetiştiği voleybolda, daha sonra profesyonel olarak Altınova Belediyespor, İzmit İhsaniyespor ve son olarak Çaydeğirmeni Belediyespor formaları giydi.

Yeniden Çaydeğirmeni Belediyespor’da kaldığı için mutlu olduğunu belirten genç pasör, “Geçen sezon Bölgesel Ligde çok iyi iş çıkardık. Oynadığımız 7 maçı da kazanarak ilk kez katıldığımız ligde şampiyon olduk. Yeni sezonda 2. Ligde mücadele edeceğiz. Yeniden Çaydeğirmeni Belediyespor’da olmak güzel. Burada bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

5 Temmuz’da başladığı transferde şuana kadar 5 oyuncuyla anlaşma sağlayan Çaydeğirmeni Belediyespor’da transferlerin devamı gelecek. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in finansal yönden destek sağladığı voleybol takımı, Bölgesel Ligdeki başarısını 2. Lige taşımak istiyor. Yeni sezonda Çaydeğirmeni ve Zonguldaklı spor severlere 2. Lig heyecanı yaşatacak kulüp, yarışmacı bir takım görüntüsü verip yine şampiyonluk peşinde koşacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi