Merkez Hakem Kurulu, Kahramanmaraşspor-Zonguldak Kömürspor arasında 28 Ekim Çarşamba günü oynanacak 7’nci hafta maçına Bayburlu klasman Murat Türkoğlu’nu atadı. Türkoğlu, 2. Ligde en son 4 Mayıs 2019’da düdük çaldı.

2. Lig Beyaz grupta 28 Ekim Çarşamba günü oynanacak 7’nci hafta maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı. Zonguldak Kömürspor’un deplasmanda Kahramanmaraşspor’la oynayacağı maça Bayburt bölgesinden klasman hakemi Murat Türkoğlu atandı. Türkoğlu’nun yardımcılıklarını Eskişehir bölgesinden klasman yardımcı hakemi Çağlar Öztürk ile Trabzon bölgesinden klasman yardımcı hakemi Kerem Yükünç yapacak. Maçın dördüncü hakemi, Samsun bölgesinden klasman hakemi Yakup Bakır.

3 YIL SONRA YİNE ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

Bayburtlu klasman, meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’a yabancı değil. Türkoğlu, 21 Ekim 2017’de deplasmanda Karşıyaka’yla 0-0 sona eren maçta dördüncü hakem olarak görev almıştı. Bayburtlu, 3 yıl aradan sonra yine bir Ekim ayında Zonguldak Kömürspor maçında bu kez orta hakem olarak görev yapacak.

2. LİGDE 1,5 SEZON ARADAN SONRA DÜDÜK ÇALACAK

Murat Türkoğlu, Kahramanmaraşspor-Zonguldak Kömürspor maçıyla birlikte 2. Ligde tam 1,5 sezon aradan sonra maç yönetecek. Merkez Hakem Kurulu, Bayburtlu klasmana 2. Ligde en son 4 Mayıs 2019’da Fatih Karagümrükspor-Tokatspor arasında oynanan maçta orta hakem olarak görev vermişti. Bu maçın ardından hiç 2. Ligde orta görevi almayan Türkoğlu, günümüze kadar 1. Ligde 2 kez dördüncü, 2. Ligde 5 kez dördüncü, 3. Ligde 6 kez orta, Bölgesel Gelişim U16 ve U17’de 4 kez orta hakem olarak görev yaptı.

BU SEZON 4’ÜNCÜ GÖREVİ OLACAK

Bayburt bölgesi hakemi, 28 Ekim’de bu sezon ki 4’üncü görevine çıkacak. Türkoğlu, 11 Ekim’de 3. Ligde Ağrı 1970-Belediye Kütahyaspor maçında düdük çalarken, 14 Ekim’de 2. Ligde Kardemir Karabükspor-Serik Belediyespor maçı ile 20 Ekim’de Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu arasında oynanan maçlarda dördüncü hakem olarak görev aldı.

7. hafta hakemleri Bursa, Bayburt, Diyarbakır, İstanbul, Elazığ, Amasya ve Karabük bölgesinden...

Saat 14.00 Niğde 5 Şubat Stadı: Niğde Anadolu FK-Kocaelispor (Mustafa Hakan Belder-Karabük)

Saat 14.00 Mustakil Atletizm Pisti Sahası: Anagold 24 Erzincanspor-Hacettepespor (Hasan Kaçar-Bursa)

Saat 14.00 TCCD Ankara Demirspor Sahası: Ankara Demirspor-Manisa FK (Bilal Köseoğlu-Amasya)

Saat 14.00 Mustafa Kemal Atatürk Stadı: Ergene Velimeşespor-Çorum FK (Ahmet Turan Timuroğlu-Elazığ)

Saat 14.00 İnegöl İlçe Stadı: İnegölspor-Afjet Afyonspor (İlker Yasin Avcı-İstanbul)

Saat 14.00 15 Temmuz Stadı: Sancaktepe FK-Sarıyer (Can Cengiz-İstanbul)

Saat 14.00 Ortahisar Yavuz Selim Stadı: Hekimoğlu Trabzon-Uşakspor AŞ (Selim Özen-Diyarbakır)

Saat 19.00 Diyarbakır Stadı: Amed Sportif-Gümüşhanespor (Süleyman Soyutürk-Bursa)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi