2. Ligde hakemler açıklandı. Zonguldak Kömürspor’un sahasında 1922 Konyaspor’la oynayacağı 29’uncu hafta maçını, Sakarya bölgesinden tecrübeli klasman hakemi Erkan Engin yönetecek.

MERKEZ Hakem Kurulu, 2. Ligde 22 Mart Pazar günü oynanacak 29’uncu hafta maçlarında görev yapacak hakem triolarını açıkladı. Kurul, Zonguldak Kömürspor’un sahasında 1922 Konyaspor’la oynayacağı karşılaşmaya Sakarya bölgesinden klasman hakemi Erkan Engin’i atadı. Engin, bu maçla birlikte tam 14 yıl aradan sonra Zonguldak Kömürspor’un maçında görev yapacak. Tecrübeli klasman, 10 Eylül 2006’da Büyükçekmece Tepecikspor ile Zonguldak Kömürspor arasında oynanan 3. Lig maçında yardımcı hakem olarak görev almıştı.

Sakaryalı klasman, 2. Ligde ise en son 8 Mart’ta Kırklarelispor-Gümüşhanespor maçını yönetti. Bu sezon 2. Lig ve Türkiye Kupası'nın yanı sıra Süper Ligde AVAR ve dördüncü hakem olarak birçok maçta görev alan Engin, 16 Mart’ta Özgür Yankaya'nın yönettiği Antalyaspor-Sivasspor arasındaki Süper Lig maçında dördüncü hakem olarak görev almıştı.

Pazar günü saat 15.00’te Devrek İlçe Stadı’nda oynanacak maçta Engin’in yardımcılıklarını, Eskişehir bölgesinden klasman yardımcı hakem Nurettin Taşkesen ile Çanakkale bölgesinden klasman yardımcı hakem Tuncay Ercan yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Sakarya bölgesinden klasman hakemi Levent Gümüşdere.

Zonguldak Kömürspor-1922 Konyaspor maçıyla birlikte diğer tüm maçlar, koronavirüs salgını nedeniyle geçen hafta olduğu gibi seyircisiz oynanacak.

DİĞER MAÇLAR (22 Mart Pazar)

Saat 14.30 Diyarbakır Stadı: Amedspor-Tarsus İdmanyurdu (Muhammet Ali Metoğlu-Rize)

Saat 14.30 Vakfıkebir Stadı: Hekimoğlu Trabzon-Sarıyer (Burak Pakkan-Ankara)

Saat 15.00 Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı: Çorum FK-Şanlıurfaspor (Levent Balcı-İzmir)

Saat 15.00 Mümin Özkasap Spor Tesisleri: Manisa FK-Afyonspor (Mustafa İlker Coşkun-Ankara)

Saat 15.00 Kırklareli Atatürk Stadı: Kırklarelispor-Başkent Akademispor (Abdullah Buğra Taşkınsoy-İstanbul)

Saat 15.00 15 Temmuz Stadı: Sancaktepe FK-Gümüşhanespor (Şeref Taştan-Isparta)

Saat 15.00 İnegöl İlçe Stadı: İnegölspor-Pendikspor (Hasan Avcı-İzmir)

Saat 15.00 Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı: Hacettepespor-Samsunspor (Hakan Ülger-Muğla)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi