Zonguldak’ta 2010 yılında kurulan, sonrasında kurumsal kimlik kazanarak marka haline gelen Karaelmas Akademi, gençleri geleceğe hazırlıyor. Akademi, geride kalan 12 yılda tam 10 bin öğrenciye ‘unvan’ kazandırdı.

Gençlere yönelik geliştirdiği projelerle kentte sayılı kurumlardan biri olan Karaelmas Akademi, başarı çıtasını her geçen gün yukarıya çıkarıyor. Kurulduğu ilk günden bugüne hiç ara vermeden kapılarını açık tutan ve istatistiklere göre kentte ve sektörde “tek” olma özelliği taşıyan Akademi, bünyesindeki profesyonel eğitmen ve antrenörler eşliğinde gençleri hedefledikleri alanlara yönlendirip bireysel performans antrenmanlarıyla sınavlara hazırlıyor.

Netice odaklı birebir ve farklı antrenman metotlarının uygulandığı Karaelmas Akademi’nin başarı oranı oldukça yüksek. Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okulu (BESYO) başta olmak üzere Polis Memurluğu Merkezi Eğitim (POMEM), Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Polis Özel Harekat (PÖH), Polis Amirliği Eğitim Merkezi (PAEM), Jandarma Subay-Astsubay ve Bekçilik gibi mesleklere ilgi duyan gençlerin tercih adresi olan Akademi, 12 yılda tam 10 bin öğrenciyi meslek sahibi yaptı.

Ciddi ve disiplinli çalışmalar doğrultusunda gençleri hedefledikleri meslek alanlarına yerleştiren ve bu yönüyle sektörde ve spor camiasında takdir gören Akademi, yeni sezon öncesi teknoloji ve bilgiyi pekiştirip ağını genişletecek.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen bir aile olan Karaelmas Akademi, yeni sezonda Zonguldak’ın yanı sıra il dışındaki gençlere de hitap edecek. “Başarının tek adresi” sloganıyla bu yönde çalışmalar geliştiren Akademi, böylelikle başarı oranını daha da yukarıya taşıyacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi