Birinci Amatör Küme Orhan Demircan sezonunda gollü bir hafta daha geride kaldı. Merkez, Ereğli ve Çaycuma olmak üzere 3 gruptan oluşan Birinci Amatör Kümede bu hafta oynanan 15 maçta tam 70 gol kaydedildi. Bu gollerin 31’i Çaycuma grubunda, 20’si Merkez grubunda, 19’u Ereğli grubunda atıldı. Çaycuma grubunda futbolseverler sadece iki maçta 20 gol gördü.

Haftanın en farklı galibiyetini Çaycuma grubunda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği aldı. Şampiyon adayı, Veliköyüspor’u 10-0 farklı mağlup etti. Bu galibiyet hem sezonun, hem haftanın en farklı galibiyeti oldu. Zonguldak Gençlerbirliği’ni, 9-1’lik skorla Gökçebeyspor izledi. Gökçebey ekibi, Nebioğlu Gençlikspor ağlarını ardı sıra gollerle havalandırdı.

20 golün kaydedildiği bu iki maçın dışında, Ereğli grubunda 5-2 biten Sücüllü Yalıboyuspor-Zonguldak Ereğlispor, Çaycuma grubunda yine aynı skorla sonuçlanan Kayıkçılar Gençlerbirliği-Velioğlu Gençlikspor ve Merkez grubunda 5-1sona eren Beycuma Cezaevispor-İnağzıspor karşılaşmaları, haftanın gollü geçen maçları oldu.

Oynanan maçların ardından gruplarda puan cetveli yeniden oluştu. Merkez grubunda Beycuma Cezaevispor 16 puanla, Ereğli grubunda Ortacıspor 15 puanla zirvede tek başına yer alırken, Çaycuma grubunda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği ile Gökçebeyspor 6’şar puanla liderliği paylaştı.

Öte taraftan, 30 takımın yer aldığı Birinci Amatör Kümede 6 takım yenilgisiz unvana sahip. Merkez grubunda Beycuma Cezaevispor, Ereğli grubunda Ortacıspor ile Gülüç Belediyespor, Çaycuma grubunda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, Gökçebeyspor ve İstasyon Gemicilerspor bu haftayı da yenilgi almadan geride bıraktı.

12 takımlı grupta yenilgisiz tek takım

MERKEZDE BEYCUMA CEZAEVİSPOR RÜZGARI

12 takımın yer aldığı Merkez grubunda 6’ncı hafta geride kaldı. Beycuma Cezaevispor, Karadonspor, Capeti Merkez Atölyesispor kazanan takımlar oldu. Gökelspor-Karamanspor (2-2), Zonguldak Gençlikspor-Ayiçispor (1-1), Tersanespor-Üzülmezspor (2-2) maçlarında skor dengesi bozulmadı.

6’ncı hafta sonunda puan tablosu yeniden şekil aldı. 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberliği bulunan Beycuma Cezaevispor yenilgisiz unvanla liderliğini sürdürdü.

Lideri, 13’er puanla Karadonspor, Karaelmasspor ve Üzülmezspor takip ediyor.

TOPLU SONUÇLAR

Gökelspor-Karamanspor: 2-2

Zonguldak Gençlikspor-Ayiçispor: 1-1

Tersanespor-Üzülmezspor: 2-2

İnağzıspor-Beycuma Cezaevispor: 1-5

Karadonspor-Karaelmasspor: 1-0

Merkez Atölyesispor-Cumayanı Gençlikspor: 2-1

HAFTANIN MAÇLARI

Ayiçispor-Karaelmasspor

Beycuma Cezaevispor-Zonguldak Gençlikspor

Cumayanı Gençlikspor-İnağzıspor

Üzülmezspor-Merkez Atölyesispor

Karamanspor-Tersanespor

Gökelspor-Karadonspor

Oynadığı 5'inci maçını da galibiyetle noktaladı

EREĞLİ’DE ORTACISPOR 5.VİTES

Ereğli grubunda 5’inci hafta tamamlanırken, Ortacıspor galibiyet serisini sürdürdü. Balıspor’u tek golle geçen Ortacı ekibi, seriyi 5 maça çıkardı. 15 puana sahip lider, grupta yenilgisiz iki takımdan biri. Ortacıspor gibi 4’üncü sıradaki Gülüç Belediyespor’un mağlubiyeti yok. Haftayı 2-2’lik Ereğli Karadenizspor beraberliğiyle kapatan Sarı-Kırmızılı takımın 2 galibiyet, 3 beraberliği var.

Lider Ortacıspor’un ardından 12 puanla Zonguldak Ereğlispor ile 10 puanla Tepeören Gençlikspor geliyor.

TOPLU SONUÇLAR

Gülüç Belediyespor-Ereğli Karadenizspor: 2-2

Sücüllü Yalıboyuspor-Zonguldak Ereğlispor: 2-5

Balıspor-Ortacıspor: 0-1

Kandilli Belediyespor-Neyren Gökçelerspor: 1-3

Tepeören Gençlikspor-Gümelispor: 2-1

HAFTANIN MAÇLARI

Neyren Gökçelerspor-Sücüllü Yalıboyuspor

Gümelispor-Kandilli Belediyespor

Ereğli Karadenizspor-Tepeören Gençlikspor

Ortacıspor-Gülüç Belediyespor

Zonguldak Ereğlispor-Balıspor

Bir yanda Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği, diğer yanda Gökçebeyspor...

ÇAYCUMA’DA MÜTHİŞ YARIŞ

Merkez ve Ereğli’ye göre 3 hafta sonra başlayan Çaycuma grubunda ikinci hafta geçildi. Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği ile Gökçebeyspor 2’de 2 yaptı. Bu iki takım yenilgisiz serinin yanı sarı gollü galibiyetlerle dikkat çekiyor.

İlk hafta 4 gollü galibiyet alan Zonguldak Gençlerbirliği takımı haftayı bu hafta Veliköyüspor’u 10-0 farklı mağlup ederek haftanın en farklı galibiyetini aldı. Gökçebeyspor da rakibinden geri kalmadı. Mavi-Beyazlı takım, Nebioğlu Gençlikspor’u 9-1 mağlup etti.

TOPLU SONUÇLAR

Veliköyspor-Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği: 0-10

Saltukovaspor-İstasyon Gemiçilerspor: 2-2

Nebioğlu Gençlikspor-Gökçebeyspor: 1-9

Kayıkçılar Gençberbirliği-Velioğlu Gençlikspor: 5-2

HAFTANIN MAÇLARI

Velioğlu Gençlikspor-Nebioğlu Gençlikspor

Gökçebeyspor-Saltukovaspor

İstasyon Gemicilerspor-Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği

Kayıkçılar Gençlerbirliği-Veliköyüspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi