CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun saat 18.00’de Dedeman Otel’de Zonguldaklı gençlerle buluşup sohbet edeceğini belirten CHP Gençlik Kolları Başkanı Genç Osman Kilik parti binasında açıklamada bulundu.

CHP Zonguldak il Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney yaptığı konuşmada; “Bugün Genel başkanımız Genç Osman Kilik Zonguldak’ta emeğin ve emekçinin başkentinde ağırlamaktan çok memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Gençlik Kolları Genel Başkanı Genç Osman Kilik ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençlerle buluşacağını belirterek şunları söyledi.

KİLİK: ZONGULDAK’TAKİ TÜM GENÇ ARKADAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ”

“Zonguldak’ta olmaktan dolayı çok mutluyuz. Burası emeğin başkenti. Burada bir siyasal çalışma yürütmenin önemli sorumlulukları var. Tarihsel olarak burada çok büyük yürüyüşler düzenlenmiş, çok büyük aktiviteler yapılmış çok önemli bir kent Zonguldak. Ama bugün ne yazık ki, iktidar tarafından hak ettiği değeri de görmeyen bir kent. Gençlerinin şehirden ayrılmak zorunda kaldığı, işsizlik probleminin yoğun yaşandığı, şehir dışından gelen üniversite öğrencilerinin barınma problemlerinin çok yoğun olduğu bir kent. O yüzden Genel başkanımızla beraber burada bir gençlik buluşması yapmak üzere geldik. Biraz Gençlik buluşmasının formatından bahsetmek istiyorum. Tamamen partili olmayan insanları Genel başkanımızla bir araya getirmeye çalıştığımız bir format oluyor ve parti dışından insanlar Genel başkanımıza çok özgürce, hiçbir baskı altında olmadan diledikleri gibi sorularını soruyorlar, eleştirileri varsa eleştirileri, önerileri varsa önerilerini iletiyorlar. Genel başkanımız da hepsini tek tek not alarak iletiyor ve soruları da yanıtlıyor. Gençlerle bir sohbet etme, gençlerin sorunlarını birinci ağızdan dinleme fırsatı buluyor. Çünkü biz öncelikli olarak Türkiye’de ilk defa oy kullanacak 6.3 milyon, onun dışında da nüfusun nerede ise yarısına yakının genç olduğu bir ülkede gençlerin oyuna talibiz. Bu noktada anket çalışmalarında zaten birinci sırada olduğumuz çok açık ve net görülüyor. Bu rakamı çok daha fazla s istiyoruz. Yarın saat 18.00’de de Zonguldak’taki tüm genç arkadaşlarımızı Dedeman Otel’deki Gençlik buluşmasına davet ediyoruz” diyerek tüm geçleri davet etti. (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi