Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Zonguldak’ta AK Parti Zonguldak İl Teşkilatını ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlu’nu AK Parti Zonguldak İl Başkanı Tosun, İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve partililer karşıladı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun il başkanlığında Bakan Kasapoğlu’na madenci heykeli ve Devrek bastonu hediye etti.

AK Parti İl başkanlığı toplantı salonunda belediye başkanları ve partililer ile bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yatırımları gözden geçirdiklerini söyledi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı konuşmada, “Sayın Bakanımıza ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Sizlerin Zonguldak’a verdiğiniz desteklerle bir eksiğimiz yok. Teşekkür ederiz sizlere. Sabahtan beri bakanımızla beraberiz. Esnafları ziyaret ettik. Bakanımızı şehrimizde ağırlamaktan şeref duyuyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu da yaptığı konuşmada, “Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Tabi ziyaretimizin başından bizden ayrılmayan basınımıza teşekkür ediyorum. Zonguldak’ın misafirperverliği apayrı. Bugün yaptığımız çalışmalarımızın ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yatırımlarımızı gözden geçirdik. Bugünümüz, yarınımız gençler için tabloyu konuştuk. Ben inanıyorum ki bundan sonraki süreçte Zonguldak’ı sporda daha ileriye taşımak için el ele yürüyeceğiz. Yol arkadaşlarımızla beraberiz. Bu yolda cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu yol devam ediyor. 2023-2054-2071 vizyonlarımıza gençliğimiz için birer birer devam edelim” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi