İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, yaptığı açıklamada,  “Zonguldak’ta İyi Parti günden güne büyüyor. Bazı yerlerde Zonguldak’ta İyi Parti yerinde sayıyor veya küçülüyor gibi bir takım söylemlerde bulunanları duyuyoruz. Bunların hiçbirinin aslı astarı yoktur. Üye sayımız her geçen gün artmaktadır” dedi.

Erkmen parti binasında yaptığı açıklamada, “Biz her geçen gün yeni üye arkadaşlarımızla Zonguldak’ta büyüyen bir parti konumundayız. Şuanda geldiğimiz nokta Türkiye’nin gelecekteki çıkış partisi olduğunu gösteriyor. Çünkü ülkedeki gerçek gündemi takip eden, vatandaşımızın yanında olan parti İyi Partidir” diyerek şunları söyledi:

“Bunu niye söylüyorum; Sizlerin de bildiği üzere mesela bugün enflasyon rakamları açıklandı sene başında enflasyon yüzde yirmiydi şuanda yüzde sekize düşürüldü deniyor. Buna bakacak olursak çarşı ve pazardaki her ürünün fiyatının yarı yarıya düşük olması lazım. Halbuki bırakın düşük olmayı sene başından şuan arasında en az yüzde 50-60 oranında yukarı gitme var. Buda bize gösteriyor ki vatandaşın çarşı pazara indiğinde karşılaştığı tablo hiçte rakamların gösterdiği tablo değil.

TASARININ GERİ ÇEKİLMESİ BİZLERİ MEMNUN ETTİ

Termik Santralleri konusunda tasarının geri çekilmiş olması Zonguldak olarak bizleri memnun etmiştir. Bunun yanlış olduğunu baştan beri söyledik. Kimsenin hayatıyla, zehir solumasıyla oynamaya fırsat vermememiz gerekir. Biz teknik şartlarını yerine getirmiş, her türlü önemini almış sanayinin yanında oluruz. İnsan sağlığına zarar vermeyen sanayinin yanında oluruz. Bu nedenle buradan yanlıştan dönüldüğü için teşekkür ediyoruz. Ama tasarıyı getiren Ak Partinin kendisi sonra Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımızın vetosuyla karşılaşıyoruz. Şuanda tasarı geri çekildi diye teşekkür edilen yine onlar. Buradaki ikilemi vatandaşımız çok iyi görüyor. Bunun ne anlama geldiğini de çok rahatlıkla biliyor. Bu da bize bir şeyi gösteriyor o da şu; Görüldüğü gibi sağlıklı yapılan bir muhalefet, halkın yanında yapılan bir muhalefet insanımızı mutlu ediyor. Sonuç alınmasına vesile oluyor.

İyi Parti bilindiği üzere kongre sürecine girdi. Kongre takvimi il yönetimimizce ve genel merkezimizce belirlenmiş ve onaylanmıştır. Kongrenin Zonguldak ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz”

HER ARKADAŞIMIZ KARARINI KENDİSİ VERİR

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, partilerinin 2020 şubat ve mart aylarında ilçe ve il kongrelerinin de yapılacağını ifade ederek, şöyle dedi:

“Biz şimdiden kongrelerimizin hayırlı olmasını diliyoruz. Partide üye olan her arkadaşımız gerek ilçe gerekse il başkanlığına aday olabilirler. Her arkadaşımız kararını kendisi verir. Önemli olan partinin beraberliği, bütünlüğüdür. İl veya ilçe başkanlarını beğenirsiniz veya beğenmeye bilirsiniz ama bunların tartışılacağı yerler, zeminler kongrelerdir. Partinin yetkili organlarıdır, partinin çatısıdır. Bunun ötesinde bunları başka mecralarda tartışmak, sosyal medya yoluyla partiyi yıpratmak hiç kimseye bir şey kazandırmaz aksine onu yapanlara kaybettirir. Nitekim de bunu yapanlar bunun karşılığında ki cezayı görmüşlerdir. Görmeye de devam edeceklerdir.

İyi Parti ailesi günden güne büyümektedir. Türkiye’de önümüzdeki süreçte adından en çok bahsettirecek ve vatandaşımızın ilgisine en çok sahip olacak parti konumundadır. Her geçen gün Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in konuşması büyük ilgiyle izlenmektedir. Biz gelecekten umutluyuz. Zonguldak’ta da biz birlik, bütünlük içerisinde partimizi daha iyi noktaya getirmek için çalışmamıza devam edeceğiz” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi