Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun, Zonguldak’ta oluşturacakları tesislerle ilk etapta 5 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını söyledi.

Partisinin Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun, Zonguldak’ın birçok sorunu olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Zonguldak’ımızın çok çalışkan 2 milletvekili var. Zonguldak ve Türkiye’mizin diğer vilayetlerindeki vatandaşlarımızın çeşitli alanlardaki sorunlarını gündeme getiriyorlar ve çözüm yollarını aktarıyorlar. İnanıyorum iktidar olduğumuzda onların hizmetleri çok daha büyüyerek devam edecek.

Zonguldak’ımız bir işçi, emekçi kentiydi ama işsizlik her hecen gün artıyor. Bu ülkenin sorunlarını çözecek kaynağı var. Tüm mesele bu kaynakların doğru yerde kullanılmasıdır. Bir finans ekonomisi, bir beton ekonomisiyle Türkiye’yi 20 yıl yönettiler. Üretimi terk ettiler. Tüketen bir toplum olduk.

Hep bize, “paramız var biz satın alırız” dediler ama şuanda paramızda kalmadı satında alamıyoruz. Her geçen günde yoksullaşıyoruz. Alt gelir gurubuyla üst gelir gurubu arasındaki makas cumhuriyet tarihinin en büyük açıklığına ulaştı. Bunu hak etmiyoruz. Her alanda istihdam sağlayacağız. Ürettikçe katmadeğer oluşturacağız. Ürettikçe istihdam sağlayacağız.

Sayın Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi Zonguldak’ımızda da işsizlik had safhada ama burada alacağımız yatırım kararlarıyla, oluşturacağımız tesislerle ilk etapta 5 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Her ilimizde bunun planlamasını yapıyoruz. Şimdi tek bir şeye ihtiyacımız var o da bu iktidarı sandıkta göndermek ve halkın iktidarını kurmak. Millet İttifakıyla birlikte bu ülkeyi barıştırmak.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi