DEVA Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Umut Metin yaptığı açıklamada, “Bir süredir şehrimizdeki vatandaşları ziyaretlerimizde ne yazık ki Zonguldak’ın sorunlarının çözümü konusunda iktidar partisi çevrelerinin çalışma konusunda zafiyete düştüğünü görüyoruz” dedi.

Metin açıklamasında, “Deva Partisi Zonguldak’ta bütün bileşenleri dinleyip sorunların çözülmesi için uğraş vermektedir. Bir süredir şehrimizin belli noktalarında yapmış olduğumuz ziyaretler şikâyetlerin çok büyük boyutlara geldiğini göstermektedir” diyerek şunları söyledi:

“Fevkani köprüsü konusunda esnaflarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde Sn. Belediye başkanının hala ortaya yeterli bir proje koymamış olması hem esnaflarımız için hem de buralardan ekmeğini kazanmaya çalışan emekçi vatandaşlarımız için bir zül olmaya devam etmektedir. Belediye başkanı hala projeleri kamuoyuna açıklamadan devam etme ısrarına sürdürmektedir. Ve bu yanlışı projelerde eksiklikler ve gecikmeler meydana getirmektedir. Belediye başkanı seçilmiş olduğunuz partinin iç karışıklığından uzaklaşıp ne zaman Zonguldak gündemine döneceksiniz. Vatandaşın sizden hizmet beklediğini hatırlatmamız mı gerekiyor? Görev süreniz boyunca elle tutulur belediyenin imkânlarıyla yapabilmiş olduğunuz tek bir hizmetiniz yok! Hala vatandaş Halk otobüsü sorununu çözmenizi bekliyor. Seçilmiş olduğunuz partinin yaratmış olduğu ekonomik zorluklarda vatandaş evine ulaşmakta da zorluk çekmeye devam mi edecek! Eğer diyorsanız seçilmiş olduğum partinin Zonguldak’taki sorunları daha önemli ilk seçimde vatandaş size önem sırasını hatırlatmayı bilir” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi