Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  21 Haziran’da yapılan il başkanlığı seçiminde yeniden İYİ Parti İl Başkanlığına seçilen Yavuz Erkmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi İl Başkanı ve yönetimini, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, İlçe Başkanı Dilay Küçük, İYİ Parti Devrek İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol ziyarette yaptığı konuşmada, “Gün içerisinde Kozlu Belediye başkanı Ali Bektaş’ı ziyaret ederek duygu ve düşüncelerimizi ifade ettik. Şu anda da İYİ  Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ediyoruz. 21 Haziran’da yapılan kongre sonunda İl Başkanı Yavuz Erkmen, yeniden başkanlığa seçilerek mazbatasını aldı. Kendilerine görevlerinde hayırlı bereketli çalışmalar diliyoruz

Hiç kimseyi ötekileştirmeden ve ayırmadan hep birlikte Zonguldak için çalışmak istiyoruz. Zonguldak zor bir coğrafya, hem siyasal anlamda ve genel anlamda. Belediyecilik anlamında da zor bir ilimiz. Saadet Partisi olarak bu ziyaretlerimiz ve müzakerelerimiz devam edecek” dedi.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen de, Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek şunları söyledi:

“Geçtiğimiz Pazar günü kongremizi gerçekleştirdik ve  mazbatamızı alarak görevimize başladık. Bizi bugün ziyaret eden Saadet Partisi İl Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Biz Zonguldak‘ta demokrasinin en güzel örneklerini vermiş bir kentiz. Kentimizin ve Zonguldak’ın çıkarları için bir araya geliyoruz. Saadet Partisi ve İYİ Parti arasında yerelde de ve genelde görüş birliğimiz var. Bu da bizim güçlendirilmiş parlamenter sistem dediğimiz görüş birliklerimiz vardır. Bu çerçevede hepinizin bildiği üzere millet  ittifakı olarak seçimlere girdik ve bu anlamda arkadaşlarımın bugünkü ziyaretini bu birlikteliğin gerek yerelde ve gerek gerek genelde çok daha ileriye gitmesini arzuluyoruz. Bu anlamda eski İl Başkanı Sadık Kar ve yeni İl Başkanımız Burak Erol bildiğimiz ve saydığımız ve değer verdiğimiz kişilerdir. Bu yolda taşın altına elini koyana şükran duymamız gerekiyor. İnşallah önümüzdeki süreçte yerelde ve genelde daha iyi noktalara geleceğimizi düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde Zonguldak’ın sorunları hakkında çözüm üreteceğiz. Zonguldak geçmişiyle değil geleceğiyle öğreneceğimiz bir kent için birlikte olmalıyız”

Yapılan konuşmaların ardından Sadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Erkmen’e merhum lider Necmettin Erbakan'ı anlatan 'Davam' isimli kitap hediye etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi